Udovičić: Sportom protiv narkomanije među mladima

Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2013, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Sportom protiv narkomanije među mladima

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić rekao je danas u Obrenovcu da je zadatak države da brine o zdravlju nacije i da se sportom treba boriti protiv narkomanije i alkoholizma među mladima.

Vanja Udovičić  

Udovičić je danas posetio Prvu obrenovačku osnovnu školu i fudbalski klub Radnički, u kome deca treniraju o trošku opštine.

"Jedan od osnovnih zadataka države je da brine >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << o zdravlju nacije, a upravo je sport glavni saveznik u borbi protiv narkomanije i alkoholizma među mladima", rekao je Udovičić, piše u saopštenju.

 

Rukovodstvo opštine Obrenovac osmislilo je model na koji način da podstakne decu i omladinu da se bave rekreativnim i amaterskim sportom. Deci i omladini je omogućeno da besplatno treniraju sport po izboru, a mlađi osnovci zimi i leti imaju priliku za rekreaciju na srpskim planinama.

"Ministarstvo će uvek podržati ideje, projekte i aktivnosti koje našu decu usmeravaju na sport. Ovakav model je za svaku pohvalu i pozivam ostale gradove i opštine da u okviru svojih mogućnosti izdvoje sredstva za školski i rekreativni sport", rekao je Udovičić.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udovičić: Sportom protiv narkomanije među mladima

Izvor: Dzungla.org, 03.Okt.2013

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić rekao je danas u Obrenovcu da je zadatak države da brine o zdravlju nacije i da se sportom treba boriti protiv narkomanije i alkoholizma među mladima. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.