Udineze starijim fanovima dostavlja namirnice

Izvor: B92, 11.Apr.2020, 23:43

Udineze starijim fanovima dostavlja namirnice

Italijanski fudbalski klub Udineze odlučio je da uradi nešto za svoje navijače.

Na Friuliju su doneli odluku da pomognu svim svojim navijačima starijim od 65 godina tako što će im donositi namirnice i ostale važne stvari.

Kao što verovatno znate tim licima je zabrenjeno da napuštaju svoje domove sve dok traje pandemija koronavirusa pošto spadaju u rizičnu grupu ljudi.

"U ovim teškim vremenima smo želeli da olakšamo život licima starijim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 65 tako što smo organizovali grupu mladih ljudi da im na kućnu adresu dostavlja sve što im može biti potrebno. Ovo radimo uz pomoć naših partnera", naveo je direktor Franko Kolavino.

Kada se sve ovo bude završio na stadionu će se organizovati svečanost kako bi se na dostojanstven način zahvalili volonterima koji su učestvovali u humanitarnoj akciji Udinezea.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.