Učenici Britanske internacionalne škole postigli veliki uspeh na Sajmu sporta 2022

Izvor: PRObjave.com, 29.Sep.2022, 19:43

Učenici Britanske internacionalne škole postigli veliki uspeh na "Sajmu sporta 2022"

Mladi sportisti BIS-a ostvarili su veliki uspeh na „Sajmu sporta 2022" održanom u petak, 16. septembra 2022. godine u organizaciji Opštine Savski venac i Sportskog saveza ''Savski venac''.
Učenici BIS-a su se odlično zabavili takmičeći se sa vršnjacima iz još šest škola iz opštine. Ponosni smo na naše učenike jer su učestvovali u brojnim disciplinama: „Brzinom do zvezda", juniorska olimpijada, fudbal, košarka, takmičenje u snazi i izdržljivosti, šah, stoni tenis i postigli odlične rezultate. Veliko „bravo" za Aleksu Vukovića iz 6. razreda, koji je osvojio prvo mesto i zlatnu medalju u disciplini „Brzinom do zvezda". Kao jedan od najbržih dečaka na takmičenju se plasirao na Gradsko takmičenje. Pored Alekse, za Gradsko takmičenje se kvalifikovao i Roman Lazović iz 5. razreda koji je osvojio peto mesto.
Učenici 2. razreda koji su učestvovali na Juniorskoj olimpijadi osvojili su veoma dobro treće mesto i bronzane medalje, dok su učenici 7. razreda pobedili svoje vršnjake iz OŠ „Radojka Lakić" i plasirali se u polufinale opštinskog takmičenja u fudbalu. Sjajne rezultate postigli su dečaci i devojčice 10. razreda osvojivši drugo mesto u takmičenju „Snaga i izdržljivost". Drugo i treće mesto osvojili su talentovani šahisti BIS-a Vuk Samardžić iz 9. razreda i Nonna Kristasatirian iz 6. razreda.
Britanska internacionalna škola više od 25 godina obrazuje učenike u cilju izgradnje njihove kompletne ličnosti koristeći holistički pristup. Kvalitetno nastavno osoblje je iz Velike Britanije ili visoko kvalifikovani nastavnici iz Srbije. Njihovo znanje i iskustvo u nastavi prilagođenog britanskog nastavnog plana rezultira kvalitetom jer se učenici BIS-a upisuju i završavaju najprestižnije univerzitete, među kojima su univerziteti Kembridž i Oksford, Londonska škola ekonomije, Imperijal koledž, Univerzitet u Edinburgu, Univerzitet Berkli u SAD-u, Univerzitet u Roterdamu, Univerzitet u Beču kao i Univerzitet u Beogradu.

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili +381 65 3066 097
British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS
INFORMACIJE ZA UPIS:
www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments
Neznanog junaka 36, Dedinje, 11 040, Beograd
Telefon: +381 11 30 66 096 // +381 65 30 66 097
Mail: info@bis.edu.rs
British International School
Smetanina 12
11040 Beograd
Tel: +381 11 30 66 096
Fax: +381 11 36 74 851
Email: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Pogledaj vesti o: Košarka,   Tenis

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.