UŽASNE VESTI IZ KOMŠILUKA: Englez UMRO na putu ka policijskoj stanici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASNE VESTI IZ KOMŠILUKA: Englez UMRO na putu ka policijskoj stanici (FOTO)

Uoči utakmice kvalifikacija za EP.

Navijač fudbalske reprezentacije Engleske preminuo je u Sofiji u kojoj će biti odigrana kvalifikaciona utakmica za Evropsko prvenstvo. Kako prenose engleski mediji, 32-godišnji muškarac je pronađen u centru glavnog grada Bugarske u teškom stanju. Pozvani su policija i hitna pomoć, a tokom puta ka bolnici ponašao se veoma agresivno. Ipak, ubrzo je i preminuo na putu ka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policijskoj stanici.

Oglasilo je i Ministarstvo unutrašnjih poslova Bugarske, a u saopštenju se navodi da će sve okolnosti biti istražene.

- Oko 10 časova, policija je primila poziv da je čovek u veoma teškom stanju. Ambulantnim vozilom, ovog 32-godišnjaka su hteli da prevezu u bolnicu, ali se on tokom vožnje ponašao veoma agresivno. Pretio je lekarskoj ekipi, pa je zbog toga odlučeno da bude prevezen u policijsku stanicu. Ubrzo je i preminuo. Radimo zajedno sa Tužilaštvom kako bismo utvrdili sve okolnosti - navedeno je u saopštenju.

England fan found dead in Sofia ahead of Bulgaria game https://t.co/hmS4zU23Rw

— Jeremy Armstrong (@jeremyatmirror) October 14, 2019

Takođe se spominje i da je jednom Englezu slomljena ruka prilikom tuče sa navijačima Bugarske. Prema izveštajima, očekuje se da u Sofiji na stadionu bude oko 3.400 navijača. Uhapšeno je njih 18, a verovatno ih očekuju kazne kada se vrate u domovinu. Huligani sa Ostrva pravili su probleme i tokom nedavnog gostovanja u Češkoj.

Uoči duela 7. kola, prva je Engleska sa 12 bodova, koliko ima i Češka. Takozvano Kosovo ima osam, a Crna Gora samo tri boda. Bugari su poslednji na tabeli, sa takođe tri boda.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAKAV GAF: Legendarni engleski napadač rekao da je Stoičkov igrao u Zvezdi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019

Englezi su gostovali Bugarima...Uoči utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, između Bugarske i Engleske snimljena je i emisija, a jedan od gostiju bio je Ijan Rajt. Međutim, legendarni napadač je napravio veliku grešku. Tokom emisije pomenuo je Hrista Stoičkova, kao asa Barselone, ali i Crvene...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.