Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNIJI NEGO IKADA: Spoj ‘Pravog fudbala’, salse i evrogola sa preko 40 metara (VIDEO)

Ekipa popularne humorističke emisije ‘Državni posao’ izbacila je novu epizodu sportske emisije ‘Pravi fudbal’, po našem skromnom mišljenju, možda i najbolju do sada.

U novoj epizodi ekipa ‘Pravog fudbala’ bavi se derbijem novosadske područne lige, kako su je nazvali ‘fudbalskom doboš tortom’, između Šakjaša 1908 iz Kovilja i Indeksa iz Novog Sada.
Da vam puno ne bismo prepričavali, pogledajte sami novu epizodu ove emisije, a već >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od uvodnih taktova, pardon, minuta mame osmeh na lice.
U ovom ‘derbiju’ postignut je i spektakularan pogodak sa gotovo 40 metara, koji možete videti na 29:15 od početka snimka.

(Izvor: youtube / Državni posao)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.