UHAPŠENO ŠEST OSOBA: Policija upala u Fudbalski savez

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 15:41

UHAPŠENO ŠEST OSOBA: Policija upala u Fudbalski savez

Istraga o korupciji i pranju novca.
Španska policija uhapsila jenajmanje šest osoba i pretresla kancelarije Fudbalskog saveza Španije (RFEF) u sklopu istrage o korupciji i pranju novca, prenosi AP.
Španska policija je saopštila da je upala u kancelarije RFEF u blizini Madrida i u rezidenciju bivšeg predsednika Saveza Luisa Rubijalesa u Granadi. Rubijales nije među uhapšenima.
Izvor blizak AP-u je naveo da se Rubijales trenutno nalazi van zemlje. Policija je pokrenula istragu o korupciji i pranju novca zbog sumnji u vezi sa dogovorom RFEF-a i Saudijske Arabije da Superkup Španije bude odigran u ovoj bliskoistočnoj zemlji. AP navodi da je kancelarija španskog državnog tužilaštva saopštila...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.