UEFA reagovala  Crnogorci već nameštali?

Izvor: B92, 12.Jun.2020, 18:24

UEFA reagovala " Crnogorci već nameštali?

UEFA je obavestila Fudbalski savez Crne Gore zbog sumnji u regularnost.

Pod lupom je utakmica odigrana u nedelju, u 26. kolu tamošnjeg prvenstva, između Petrovca i Iskre završena rezultatom 4:1.

Zanimljivo je da su navijači iz Danilovgrada, kako pišu Vijesti, napustili stadion posle samo 20 minuta pomenute utakmice.

I to nije sve jer su sportna još dve utamice Druge lige Crne Gore iz 21. runde, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Drezga – Bokelj i dve kasnije Jedinstvo – Ibar.

"Kompletna dokumentacija dobijena od UEFA prosleđena je na razmatranje nadležnim državnim organima, Upravi policije Crne Gore i Vrhovnom državnom tužilaštvu", naveli su iz FSCG, čiji je predsednik proslavljeni as Dejan Savićević.

UEFA je i ranije slala izveštaje da je bilo sumnjivih utakmica u Crnoj Gori.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.