UEFA proverava srpske stadione

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Mar.2012, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA proverava srpske stadione

Predstavnik Evropske fudbalske federacije (UEFA), u saradnji sa članovima Fudbalskog saveza Srbije (FSS) od 8. do 11. aprila pregledaće stadione srpskih klubova koji su kandidati za učestvovanje u međunarodnim takmičenjima naredne sezone.
Kako se navodi na sajtu FSS, inspekcija će posetiti stadione Spartaka iz Subotice, Slobode iz Užica, Radničkog 1923 iz Kragujevca i beogradskih večitih rivala Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i Partizana.
UEFA je ove stadione izabrala iz dva razloga. Najpre, neki od navedenih stadiona nikada nisu bili pregledani od strane nadležnih iz UEFA, dok su preostali kontrolisani, ali pre izvesnog vremena, pa je neophodna nova poseta – navodi se na sajtu FSS.
Predstavnici UEFA su prošle godine povodom Evropskog prvenstva za igrače do 17 godina izvršili inspekciju stadiona u Smederevu, Jagodini, Vojvodine u Novom Sadu i Obilića u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac,   Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA pregleda stadione u Srbiji

Izvor: Mondo, 30.Mar.2012

Inspekcija Evropske kuće fudbala boraviće od 8. do 11. aprila i Srbiji i pregledaće stadione klubova kandidata za učešće u međunarodnim takmičenjima sledeće sezone.

Nastavak na Mondo...

UEFА proverava srpske stadione

Izvor: Utakmica.rs, 30.Mar.2012

Predstavnik Evropske fudbalske federacije (UEF&#1040;), u saradnji sa članovima Fudbalskog saveza Srbije (FSS) od 8. do 11. aprila pregledaće stadione srpskih klubova koji su kandidati za učestvovanje u međunarodnim takmičenjima naredne sezone. Kako se navodi na sajtu...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

UEFA u inspekciji na srpskim stadionima

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2012

BEOGRAD - Specijalni izaslanik Evropske fudbalske unije (UEFA) u saradnji sa kolegama iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS), od 8. do 11. aprila obaviće inspekciju pet stadiona u Srbiji, saopštio je danas FSS.

Nastavak na Nezavisne Novine...

UEFA pregleda stadione u Srbiji

Izvor: Studio B, 30.Mar.2012

Inspekcija Evropske kuće fudbala boraviće od 8. do 11. aprila i Srbiji i pregledaće stadione klubova kandidata za učešće u međunarodnim takmičenjima sledeće sezone. ..Stadioni u Srbiji moraće da budu uređeni prema evropskim standardima. To jest, bar onih klubova koji planiraju da učestvuju...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.