Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2016, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA istražuje utakmicu Petrovca i Rudara

Utakmica između Petrovca i Rudara, koja je odigrana u subotu u okviru 11. kola Prve crnogorske Telekom fudbalske lige, nalazi se pod istragom Evropske fudbalske asocijacije (UEFA), zbog sumnji u regularnost, saopšteno je danas iz Fudbalskog saveza Crne Gore.

Iz Fudbalskog saveza Crne Gore saopšteno je da je UEFA obavijestila savez da je "meč Petrovac - Rudar predmet izvještaja relevantnih organa UEFA zbog sumnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u regularnost".

"Kompletna dokumentacija proslijeđena je na razmatranje nadležnim državnim organima, Upravi policije Crne Gore i Vrhovnom državnom tužilaštvu, što će biti praksa Fudbalskog saveza ukoliko u budućnosti bude sličnih slučajeva", saopšteno je iz FSCG.

Rudar je dobio taj meč rezultatom 2:1.

(Anadolija)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Uefa istražuje meč crnogorske lige

Izvor: RTS, 27.Okt.2016, 07:01

. Utakmica između Petrovca i Rudara, koja je odigrana u subotu u okviru 11. kola Prve crnogorske Telekom fudbalske lige, nalazi se pod istragom Uefe zbog sumnji u nameštanje.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.