UEFA DONOSI RADIKALNU ODLUKU: Real i Juventus LETE iz Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 11:04

UEFA DONOSI RADIKALNU ODLUKU: Real i Juventus LETE iz Evrope

Presedan.

Za danas je zakazan sastanak UEFA  gde bi moglo da se govori, ali i da bude donešene drakonska kazna za vinovnike fudbalske pobune - Real i Juventus.

Kako pišu španski mediji, jedna od ideja je da se Real odmah eliminiše bez borbe u polufinalu Lige šampiona, ali će ona teško dobiti podršku jer bi se narušila regularnost takmičenja.

El presidente de UEFA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << amenazó a Real Madrid con impedirle jugar ante Chelsea en Champions https://t.co/3jcjWIJPBr

— TotalNews Agency (@totalnewsagency) April 23, 2021

Druga, verovatnija opcija, je da kolovođe pobune, i čitavog projekta Real i Juventus budu izbačeni iz Evrope na godinu dana.

Na tome insistiraju pojedini članovi Izvršnog odbora UEFA, a do saznanja je došao poznati italijanski novinar Tankredi Palmijeri. Funkcioneri UEFA smatraju da bi takav udarac bio pravi odgovor za pobunu i organizovanje Superlige.

CSKA vodi protiv Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa 1:0, a večeras (19.00) će imati priliku da povisi tu prednost i mirno ode u Istanbul na nastavak serije. Kvota na keca je 1,17, dok je dvojka čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Fenerbahče.

To znači da bi Real Madrid ostao bez šanse da završi ovu sezonu u Ligi šampiona u kojoj je zakazao polufinale sa Čelsijem, ali i da ostane bez naredne.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.