U mraku postaje prava “lavica”: Šta to radi Džajina ćerka kad se svetla ugase?

Izvor: Poznati.info, 22.Jan.2013, 05:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U mraku postaje prava “lavica”: Šta to radi Džajina ćerka kad se svetla ugase?

Seksipilna ćerka domaće fudbalske legende ne pojavljuje se tako često u javnosti ali kada to uradi momentalno “podiže prašinu”.

Dragana Džajić za kratko vreme našla se u centru medijske pažnje, ali ne bez razloga. Ne samo što je ćerka Dragana Džajića, već svojom pojavom bukvalno oduzima dah! Visoka, atraktivna, zgodna ova devojka postala je predmet muških maštanja.

Ako ste >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << mislili da je ona stidljiva, varate se. Jer Dragana rado pokazuje svoje obline, i to ne samo kada se uputi na neku žurku. Ovoga puta sakrila se u mrak i fotkala ali iako je slika mračna videlo se ono što je trebalo. Ova mlada manekenka isturila je grudi u prvi plan, napućila usta i kako posle toga da vam se ne uvrti u mozak?

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.