U Zvezdi trljaju ruke – crveno-beli već zaradili ozbiljan novac

Izvor: B92, 31.Avg.2023, 13:59

U Zvezdi trljaju ruke – crveno-beli već zaradili ozbiljan novac

Fudbalski klub Crvena zvezda je već zaradio dosta novca, a učešće u Ligi šampiona tek treba da počne.

Crveno-beli susamo za učešće u grupnoj fazi Lige šampiona zaradili 15 miliona evra, koje su obezbedili osvajanjem titulu u Superligi Srbije.

Klub iz Ljutice Bogdana je sem novca koji je dobio kada je osigurao učešće u Ligi šampiona, novac dobijao i kada su neki favoriti ispadali iz kvalifikacija.

Tako je na primer Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prihodovala od eliminacije Ferencvaroša, Dinama iz Zagreba, kao i Olimpija iz Marseja.

Kada se sve to sabere, Zvezda je na račum leglo malo preko 23 miliona evra, što je svrstava na 26. mesto svih učesnika u novoj sezoni Lige šampiona.

Treba napomenuti da svaka pobeda u grupi Lige šampiona vredi 2,8 miliona, dok je remi malo ispod milion evra, a slučaju da bude pobednik grupe crveno-beli bi mogli da zarade 9,6 miliona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.