U Niš stigao bivši fudbaler Čelsija!?

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2018, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Niš stigao bivši fudbaler Čelsija!?

Prava supreligaška "bomba".

Radnički iz Niša je ove sezone dostojno predstavio srpski fudbal i časno se oprostio od takmičenja u Ligi Evrope remijem protiv Makabija na svom terenu.

Izgleda da ovo nije kraj svih ambicija "Reala sa Nišave", a to nam govori i informacija do koje je stigao portal Hotsport.

Bivši fudbaler Čelsija Marko Mitrović nalazi se na probi u niškom klubu gde će pokušati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se nametne šefu stručnog štaba Nenadu Lalatoviću.

Nekadašnji omladinski reprezentativac Švedske ima 26 godina i igra na poziciji napadača, poslednji klub za koji je nastupao jeste danski Sonderjiske.

Momak poreklom iz Niša otišao je u Čelsi sa 19 godina pošto je nastupajući za mladi tim Malmea važio za jednog od najtalentovanijih igrača svoje generacije u Skandinaviji.

Ipak, Mitrović se na Stamford Bridžu nije snašao, pa je nakon toga nastupao i za Brešu, Ajndhoven i Randers.

Visoki napadač se već upisao u strelce u dresu "Meraklija" u prijateljskom susretu sa srpskoligašem Car Konstantinom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nekadašnji igrač Čelsija i Breše na vratima Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 16.Avg.2018

Nekadašnji igrač mlađih selekcija londonskog Čelsija, Breše, Ajndhovena, Randersa i Sonderlinska napadač Marko Mitrović potencijalno je pojačanje niškog Radničkog. Ovaj 26-godišnji fudbaler je postigao i gol za Radnički u prijateljskoj utakmici protiv Cara Konstantina...Rođeni Nišlija sa...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.