U Holandiji hapšenja zbog nameštenih utakmica

Izvor: Sportal.rs, 17.Feb.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Holandiji hapšenja zbog nameštenih utakmica

U jeku akcije suzbijanja ilegalnog klađenja i nameštanja mečeva holandska policija uhapsila je petoro ljudi.

Glavni osumnjičeni su trojica muškaraca i to 34-godišnjak iz Rijsvika, 40-godišnjak iz Hilversuma i još jedan 40-godišnji Holanđanin sa Kipra, koji trenutno živi u Hagu.

Prema navodina holandskog tužilaštva Holanđanin sa Kipra je umešan u nameštanje mečeva 2008. i 2009. godine.

Holandski fudbalski savez čvrsto stoji iza ove akcije koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << se radi širom sveta.

- Integritet našeg sporta mora biti zaštićen protiv kriminalca i mi podržavamo svaku akciju policije u cilju sprečavanja nameštanja mečeva, ne samo kod nas već svuda u svetu - stoji u saopštenju holandskog fudbalskog saveza.

(Foto: Beta/AP Photo/Peter Dejong)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenja u Holandiji zbog nameštanja utakmica!

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2015

Holandska finansijka policija uhapsila je danas pet osoba, koje se sumnjiče za nameštanje utakmica, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Holandije.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.