U Crnoj Gori nastavak prvenstva uz navijače na tribinama

Izvor: RTS, 26.Maj.2020, 00:00

U Crnoj Gori nastavak prvenstva uz navijače na tribinama

Fudbalski šampionat Crne Gore biće nastavljen za vikend, i to sa navijačima na tribinama, rekao je predsednik Vlade Duško Marković. Na tribinama će biti ograničen broj publike, uz odgovarajuće mere, ali nije preciziran broj posetilaca na tribinama.
Premijer Crne Gore Duško Marković potvrdio je da će posle 84 dana pauze, u subotu ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << početi crnogorski fudbalski šampionat i to uz prisustvo navijača.

"Biće ograničen broj publike, uz odgovarajuće mere", rekao je Marković na konferenciji za noinare.
Odluka o nastavku fudbalskog prvensta i pod ovakvim uslovima je prilično neočekivana obzirom na predhodne odluke vezane za ostale sportove u Crnoj Gori, prenose tamošnji mediji.
Odbojkaški i Rukometni savez Crne Gore su poništili takmičenja 22. aprila, a iako su u međuvremenu dozvoljeni treninzi, isto je uradio i Košarkaški savez 14. maja nakon konsultacija sa klubovima. A brojne lige širom sveta donele su odluke da će igrati pred praznim tribinama najverovatnije i do kraja 2020. godine.
U svakom slučaju, u subotu startuje nastavak fudbalske sezone u Crnoj Gori pod specifičnim uslovima. Budućnost je lider na tabeli sa 11 bodova više od dvostrukog uzastopnog šampiona Sutjeske.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.