Izvor: Luftika.rs, 26.Sep.2022, 10:00

Tužan dan za srpski fudbal, preminuo bivši golman Partizana Radovan Radaković (52)

Tragedija. Bivši golman Partizana, Radovan Radaković, preminuo je sinoć u 52 godini života.
Radovan je dugo vodio bitku sa opakom bolešću, jer je imao kancer želuca, mnogi su godinama skupljali novac da mu pomognu u lečenju, ali nažalost, ovu bitku Radovan nije dobio.
Radaković je igrao za Partizan od 2000. do 2004. godine. Dva puta je bio šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i jednom pobednik Kupa Jugoslavije, a igrao je i dva puta za reprezentaciju, piše Telegraf.
Njemu je krajem 2020. godine ustanovljen difuzni karcinom želuca.
U januaru 2021. godine, primljen je u Klinički centar Srbije radi operativnog lečenja tumorske promene želuca, ali zbog osnovne bolesti hirurška intervencija nije bila moguća.
Preporuka lekara su hemioterapije. Jedan miran porodičan život se pretvorio u agoniju. Radovanova supruga je od prevelikog stresa u 6. mesecu trudnoće izgubila bebu.
Radovan, kao veliki borac u sportu, tako i u životu nije odustao od želje da život provede uz svoju porodicu.
Porodica i prijatelji su bili uz njega, prikupljali su pomoć za lečenje, organizovali razne humanitarne mečeve, ali je nažalost, Radovan prerano izgubio bitku za svoj život.
Bivši fudbaler Partizana preminuo u 43. godini

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.