Tumbaković preuzima Vojvodinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 18:57

Tumbaković preuzima Vojvodinu

Bez mandata od klupe Orlova.

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije i nekadašnji strateg Partizana Ljubiša Tumbaković biće novi trener Vojvodine.

Kako prenose mediji, Tumbaković će na poziciji prvog trenera Novosađana zameniti Radoslava Bataka, sa kojim se klub rastao ovog utorka posle lošeg starta sezone.

Vojvodina je završila evropsku priču sa dva poraza od kiparskog Apoela, a dok je u Superligi posle dva uvodna kola izgubila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Crvene zvezde i Partizana.

Sve to bilo dovoljno da se rukovodstvo Vojvodina zahvali na saradnji dosadašnjem treneru, a klub sa "Karađorđa" brzo je reagovao i blizu je dogovora sa 70-godišnjim Tumbakovićem.

Tumbaković je bez posla od decembra 2020. godine, kada je bio na klupi srpskog nacionalnog tima.

U bogatoj karijeri, između ostalog, bio je selektor Crne Gore, vodio je Partizan u dva mandata, a bio je trener Al Nasra, AEK-a, Stila Azina i Vuhana.

Pogledajte kako izgleda Snežana Borjan
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.