Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2020, 23:44

Tumbaković: Žao mi je zbog rezultata, ali nisam nezadovoljan

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković izjavio je da mu je žao što je ekipa "ispustila" prednost od 2:0 protiv Turske, ali da ne može da bude nezadovoljan remijem.

"Vrlo korektno odigrano prvo poluvreme, čak smo dobro počeli drugo, ali smo pali. Osnovni cilj je bio da napravimo pomak i potvrdimo vrednosti kao iz utakmice protiv Norveške. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Naš osnovni cilj je vezan za kvalifikacije za EURO i ovo je sve u pravcu pripreme za ono što nas čeka u novembru. Ekipa ima želju, borbena je, ima disciplinu. Žao mi je zbog rezultata, ali ne mogu da budem nezadovoljan", rekao je Tumbaković za TV Nova S.

On je dodao da je sve podređeno meču protiv Škotske u finalu baraža za EURO 12. novembra.

"Razmišljamo o Škotima. Onog momenta kada sam davao izjavu u Norveškoj, od tog trenutka počinje priprema za Škote. Već koliko sutra ulazimo u ozbiljan skauting kada je Škotska u pitanju. Sve ćemo učiniti da ostvarimo primarni cilj. Jesu važne i naredne dve utakmice u Ligi nacija, ali ovo je mnogo važnije", istakao je Tumbaković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tumbaković posle Turske: Žal je tu, ali ne i nezadovoljstvo

Izvor: RTS, 15.Okt.2020, 07:44

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković izrazio je žaljenje što je ekipa "ispustila" prednost od 2:0 protiv Turske, ali i poručio da ne može da bude nezadovoljan remijem. . "Vrlo korektno odigrano prvo poluvreme, čak smo dobro počeli drugo, ali...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.