Tumbaković: Svi da budemo ponosni na decu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbaković: Svi da budemo ponosni na decu

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković podržao je Sportske igre mladih (SIM) i poručio da je takvo takmičenje u kojem se druže deca iz regiona svima nedostajalo.

"Sportske igre mladih su zaista sjajna stvar. U poslednje vreme sam intezivno pratio ovu lepu manifestaciju kroz medije, koji su na fantastičan način ispratili završnicu državnog finala. Gledao sam po društvenim mrežama vesti o Igrama i u zemljama regiona. Lepota druženja i zajedničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << takmičenja mladih u poslednjih dvadesetak godina nam je nedostajalo. I ova ideja, koja je zaživela je jedna prelepa stvar", rekao je Tumbaković.

"I u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini se priča o Igrama, gde su deca glavni učesnici. I kada ih vidite kako se takmiče u deset sportova, kako upoznaju drugare iz zemalja okruženja, onda svi treba da budemo ponosni", izjavio je Tumbaković, koji je uživo posetio klince i posmatrao takmičenja na državnom finalu koje je održano na Adi Ciganliji", istakao je Tumbaković.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tumbaković podržao SIM: Svi da budemo ponosni na decu

Izvor: B92, 31.Jul.2019

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković podržao je Sportske igre mladih (SIM) i poručio da je takvo takmičenje svima nedostajalo...Ada Ciganlija je prošle nedelje bila centar manifestacije Dunav osiguranje Sportske igre mladih Srbije...Dobili smo pobednike i putnike koji će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.