Tumbaković: Skoro pa nemoguće, ali…

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbaković: Skoro pa nemoguće, ali…

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je da njegova ekipa ima gotovo nemoguće šanse za plasman na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije i da će se naredni period koristiti za dodatnu selekciju igrača.
Od 19 igraju Šmona – Ašdod, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.60.
Matematički još postojimo. Realno, to je gotovo nemoguće, imamo minimalne šanse. Trudićemo se da postignemo što bolji rezultat, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a u isto vreme ostavimo što bolji utisak. Do baraža želimo da napravimo dodatnu selekciju igrača, ali i rezultat. Kada igram, hoću da pobedim, napravim dobar rezultat – rekao je Tumbaković na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.
Srbija ima male šanse da se kroz kvalifikacije plasira na Evropsko prvenstvo. Sledi joj prijateljska utakmica sa Paragvajem, a potom i kvalifikaciona protiv Litvanije.
Pravimo atmosferu koja treba da bude deo krajnjeg uspeha, odnosno ostvarivanja cilja. Trudićemo se da unapredimo neke stvari, podignemo na viši nivo i približemo se igračima i oni nama. Sedam dana je bilo veoma malo da bismo se bolje upoznali. Sada ulazimo u drugi projekat – kazao je Tumbaković.
Baraž za odlazak na Evropsko prvenstvo kroz plej-of Lige nacija je krajem marta.
Imamo prostor da u oktobarskom i novembarskom okupljanju probamo neke igrače, koliko mogu da nam pomognu. Sticaj okolnosti iz septembra nam je pomogao da dođemo u ovakvu situaciju, da se ovako ponašamo. Kada kažeš pola godine pomisliš da je sasvim dovoljno vremena, a kada udješ u realnost kažeš da je malo. Ima vremena i prostora – rekao je Tumbaković.
Utakmica protiv Paragvaja igraće se u četvrtak u Kruševcu, a potom u nedelju u Vilnjusu sledi susret sa Litvanijom.
Članak Tumbaković: Skoro pa nemoguće, ali… se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Tumbaković: Skoro pa nemoguće, ali… appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Tumbaković: Matematika je jedno, realnost drugo

Izvor: RTS, 07.Okt.2019

Selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković svestan je da su šanse za plasman na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije minimalne, uprkos tome što u teoriji još postoje. . Reprezentativci Srbije okupili su se u Staroj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.