Tumbaković: Poraz posledica emotivnog pražnjenja posle Osla

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2020, 06:51

Tumbaković: Poraz posledica emotivnog pražnjenja posle Osla

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković ocenio je da je sinoćnji poraz od Mađarske (1:0) posledica emotivnog pražnjenja posle važne pobede u Oslu.

"U Norveškoj smo imali zahtevniju utakmicu, hteli smo kontinuitet u rezultatu, ali ako sada budemo tražili neke greške, verovatno je sve posledica i pražnjenja koje smo imali protiv Norveške. Možda je ovo i dobro, mada nijedan poraz nije dobar. Shvatićemo to kada budemo analizirali", izjavio je Tumbaković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tumbaković objasnio poraz od Mađarske i najavio "rezove" u reprezentaciji

Izvor: RTS, 12.Okt.2020

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković ocenio je da je sinoćni poraz od Mađarske (1:0) posledica emotivnog pražnjenja posle važne pobede u Oslu. . "Ima više razloga za ovaj poraz. Prioritet je bila utakmica u Oslu, u ovom ciklusu ona nam je bila...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.