Izvor: RTS, 26.Jan.2021, 21:37

Tuhel zvanično novi menadžer Čelsija

Nemački fudbalski trener Tomas Tuhel imenovan je za novog menadžera Čelsija.
Kako je saopšteno na sajtu kluba, donedavni trener Pari Sen Žermena potpisao je ugovor na 18 meseci sa opcijom produžetka na još godinu dana.

Tuhel je na klupi "plavaca" zamenio Frenka Lamparda, koji je juče dobio otkaz.
Tuhel je prvi Nemac na klupi Čelsija, a pre Pari Sen Žermena, s kojim je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osvojio četiri trofeja (dve titule, Kup i Liga kup) i igrao finale Lige šampiona, sedam godina radio je u Bundesligi, u Majncu i Borusiji Dortmund.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tuhel zvanično novi menadžer Čelsija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2021

Nemački fudbalski trener Tomas Tuhel imenovan je večeras za novog menadžera Čelsija...Kako je saopšteno na sajtu kluba, donedavni trener Pari Sen Žermena potpisao je ugovor na 18 meseci sa opcijom produžetka na još godinu dana...On je zamenio Frenka Lamparda, koji je juče dobio otkaz...Tuhel...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.