Tuča đaka u Tuzima zbog utakmice Srbija-Albanija

Izvor: Cafe.ba, 15.Okt.2014, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča đaka u Tuzima zbog utakmice Srbija-Albanija

U tuči koja se dogodila jutros u Gimnaziji "25. maj" u Tuzima, u Crnoj Gori, zbog fudbalske utakmice Srbija-Albanija koja je sinoć prekinuta, povređene su četiri osobe, i to tri učenika i jedna odrasla osoba.

Kako je objavio podgorički portal CdM, razlog za tuču bio je taj što su učenici albanskih odjeljenja u školi slavili prekid fudbalske utakmice Srbija-Albanija. Međutim, navodno je, prilikom susreta sa đacima iz nealbanskih odjeljenja došlo najprije >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << do verbalnog sukoba, a potom i tuče.

Nakon toga, uprava škole je pozvala roditelje vinovnika tuče, ali, situacija se ni tada nije smirila, već je došlo do fizičkog obračuna i među familijama učenika.

Tom prilikom povrijeđeno je više osoba, kako učenika tako i njihovih roditelja i rođaka, saznaje portal.

Povrijeđeni su upućeni u Klinički centar Crne Gore gdje im je u Urgentnom bloku ukazana pomoć, i za sada nije poznato o kakvim povredama se radi.

Policija je uzela izjave od vinovnika tuče, a nadležni tužilac preduzeće dalje zakonske korake.

Danas se održava i sednica u školi na kojoj bi trebalo da bude odlučeno kako će učenici koji su izazvali tuču biti kažnjeni, a direktor Gimnazije u Tuzima nije htio da daje izjave novinarima.

Portal je objavio i da su sinoć prekid utakmice slavili Albanci u Tuzima, Ulcinju i Plavu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Tuča đaka u crnogorskoj školi zbog utakmice Srbija-Albanija

Izvor: Telegraf.rs, 15.Okt.2014

Nakon tuče đaka u Gimnaziji "25. maj" uprava škole je pozvala roditelje vinovnika tuče, ali, situacija se ni tada nije smirila, već je došlo do fizičkog obračuna i među familijama učenika..U tuči koja se dogodila jutros u Gimnaziji “25. maj” u Tuzima, u Crnoj Gori, zbog fudbalske utakmice...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.