Troši stotine hiljada evra da bi izgledao kao Ronaldo: Lud sam za njim

Izvor: B92, 05.Avg.2015, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troši stotine hiljada evra da bi izgledao kao Ronaldo: "Lud sam za njim"

Fudbaler Kristijano Ronaldo ima obožavatelje širom sveta, ali nijedan se ne može meriti sa sedamnaestogodišnjim Šantom Ronaldom, iz Danske, koji je u doslovnom smislu reči opsednut fudbalskom zvezdom.

Šant je potrošio stotine hiljada evra kako bi izgledao kao njegov ljubimac. Izgleda da njegovi roditelji imaju “višak” novca pa ispunjavaju sve želje maloletnom sinu. Sa druge strane korisnici društvenih mreža nisu blagonakloni prema Šantu, pa je često meta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ismejavanja.

“Lud sam za Kristijanom i ne znam koliko sam potrošio da bih ličio na njega, ali sigurno sam potrošio na stotine hiljada evra”, rekao je Šanta.

Roditelji su se nadali da će opsesija se "umiriti" ukoliko upozna čoveka kojim je opsednut, pa su mu plaćali putovanja u Madrid na utakmice i posebne VIP karte da bi mogao da se upozna sa igračima, ali izgleda da je to pogoršalo situaciju.

“Nekoliko puta sam imao priliku da se susretnem sa njim i ne mogu ni da objasnim koliko je on sjajna osoba”, zaključuje Šant, prenosi “Miror”.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.