Triler u Kaunasu – Litvanci šokirali Crnu Goru u 94. minutu

Izvor: B92, 07.Sep.2023, 20:00

Triler u Kaunasu – Litvanci šokirali Crnu Goru u 94. minutu

Fudbalske reprezentacije Litvanije i Crne Gore odigrale su nerešeno (2:2) u meču 4. kola kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.

U istoj grupi, večeras, Srbija i Mađarska igraju na našem najvećem stadionu.

Meč u Litvaniji obilovao je uzbuđenjima, doduše samo u poslednjih dvadesetak minuta - tada su i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << viđeni svi golovi.

Onaj poslednji, u 94. minutu, postigao je Černih, efektnim udarcem sa 20 metara, i tada postavio konačan rezultat ove zaista dramatične utakmice.

Crnogorci su tako, u poslednji čas, ostali bez bodova koji bi ih, do meča Srbije i Mađarske, održali u bodovnom egalu sa ove dve selekcije.

A sve je moglo biti drugačije i srećnije po goste...

Delovalo je da je Stefan Savić golom u 89. minutu utakmice, na asistenciju Stevana Jovetića, doneo preokret, jer je pogodio za 2:1, nakon što je i Krstović desetak minuta ranije bio strelac.

Crnogorci su tako preokrenuli posle gola Litvanaca u 71. minuta i načinili veliki korak ka pobedi, ali...

Nisu izdržali do samog kraja. Pritisak Litvanaca je dao rezultata, Černih je bio egzekutor i obezbedio novi bod za baltičku selekciju.

Pred Crnogorcima su sada dva veoma teška duela, protiv Bugarske kod kuće i protiv Srbije u gostima...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kvalifikacije za EP: Fudbaleri Litvanije do boda protiv Crne Gore u 94. minutu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Sep.2023

Fudbalske reprezentacije Litvanije i Crne Gore odigrale su večeras u Kaunasu bez pobjednika, 2:2 (0:0) u meču grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Njemačkoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.