Trijumf veterana Kirhdorfa

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2018, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumf veterana Kirhdorfa

Uprkos lošem vremenu zaljubljenici u fudbal iz Linca, Velsa i Kirhdorfa u Gornjoj Austriji, sastali su se da "odmere snage" i zajedno provedu nedeljno popodne.

Na terenima fudbalskog kluba ESV Vels, iz istoimenog grada, na turniru su učestovale četiri ekipe. Došli su veterani iz Kirhdorfa, tim iz Linca i dve ekipe domaćina.

Većina je svojevremeno igrala za timove iz pomenutih gradova i u zajedničkoj ligi koja je okupljala naše timove iz pokrajine.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />U znak sećanja na nekadašnja vremena ovog puta su odigrali turnir, a najviše su pokazali veterani iz Kirhdorfa.

Posle druženja sa bubamarom organizovani su zajednički ručak i druženje.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.