Tri puta skuplje karte za Grobare

Izvor: B92, 17.Jul.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri puta skuplje karte za Grobare

Fudbalski klub Valeta sa Malte odredio je za navijače Partizana tri puta veće cene ulaznica za meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Uobičajena cena ulaznice za utakmicu iznosi 15 evra, koliko je potrebno da izdvoje domaći navijači, dok će pristalice 'crno-belih' morati da plate po 45 evra kako bi ušle na stadion Hibernijansa u Valeti.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan bi na Malti trebalo da ima podršku grupe od oko 50 navijača, od kojih većina živi i radi na ovom mediteranskom ostrvu.

Ta grupa navijača je u jednom kafiću na ulazu u zaliv Slijema, blizu Valete, istakla nekoliko transparenata koji su vidljivi sa svih strana, a najveći je onaj na kojem piše “Malta je cela crno-bela”.

Oni su u toku dana često bili najglasniji turisti u ovom delu ostrva i njihove pesme podrške Partizanu mogle su da se čuju i sa druge strane zaliva.

Valeta i Partizan igraju u utorak veče od 20.45 časova.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MONDO na Malti: Lupanje po ušima

Izvor: Mondo, 17.Jul.2012

Organizator utakmice Valeta – Partizan domaćim navijačima naplaćuje ulaznice 15 evra, a gostujućim čak 45. "Malta je cela crno-bela".

Nastavak na Mondo...

Navijačima Partizana na Malti tri puta skuplje karte

Izvor: Blic, 17.Jul.2012

Fudbalski klub Valeta sa Malte odredio je za navijače Partizana tri puta veće cene ulaznica za meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona...Uobičajena cena ulaznice za utakmicu iznosi 15 evra, koliko je potrebno da izdvoje domaći navijači, dok će pristalice crno-belih morati da plate po 45...

Nastavak na Blic...

Navijačima Partizana na Malti tri puta skuplje karte

Izvor: Kurir, 17.Jul.2012

Uobičajena cena ulaznice za utakmicu iznosi 15 evra, koliko je potrebno da izdvoje domaći navijači, dok će pristalice crno-belih morati da plate po 45 evra kako bi ušle na stadion Hibernijansa u Valeti...VALETA - Fudbalski klub Valeta sa Malte odredio je za navijače Partizana tri puta veće cene...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.