Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2009, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri debitanta na Antićevom spisku

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić saopštio je spisak reprezentativaca na koje računa za prijateljsku utakmicu u sredu u Pretoriji, protiv Južne Afrike. Debituju Petrović, Milinković i Brkić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antić pozvao trojicu novajlija u Južnu Afriku

Izvor: Mondo, 07.Avg.2009

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić saopštio je u petak spisak igrača za prijateljsku utakmicu sa Južnom Afrikom, u sredu, 12. avgusta, u Pretoriji.

Nastavak na Mondo...

Antić saopštio spisak za J. Afriku

Izvor: B92, 07.Avg.2009

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić saopštio je spisak igrača za gostovanje u Južnoj Africi. ..Srbija će u sredu, 12. avgusta u Pretoriji odigrati prijateljski meč sa domaćinom narednog Svetskog prvenstva. Priliku da debituju u seniorskoj reprezentaciji mogli bi da dobiju golman...

Nastavak na B92...

Tri debitanta na Antićevom spisku za Pretoriju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2009

BEOGRAD - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić saopštio je spisak igrača za prijateljsku utakmicu sa Južnom Afrikom, koja će se odigrati u sredu, 12. avgusta, u Pretoriji...Srpski fudbaleri će put Južne Afrike krenuti u ponedeljak, a u meču u Pretoriji, koji će početi u 19...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Antić saopštio spisak igrača za utakmicu sa Južnom Afrikom

Izvor: Sportal.rs, 07.Avg.2009

Selektor Srbije, Radomir Antić, saopštio je spisak igrača za prijateljsku utakmicu sa Južnom Afrikom, koja se igra u sredu, 12.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.