Trenutak odluke - Ko počinje odlučujući meč za Orlove? (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2017, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trenutak odluke - Ko počinje odlučujući meč za "Orlove"? (foto)

Drugi put u četiri dana reprezentacija Srbije igraće za plasman na Mundijal, a čitava nacija veruje da će puleni Slavoljuba Muslina večeras biti uspešni.

Više od osam godina prošlo je od poslednjeg učešća fudbalske reprezentacije Srbije na jednom međunarodnom takmičenju i zbog toga ne čudi što vlada velika euforija uoči večerašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmice sa selekcijom Gruzije.

"Orlovi" su u petak doživeli prvi poraz u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji i to baš u momentu kada su pobedom mogli da overe plasman na planetarnu smotru.

Vremena za analizu poraza u Beču biće više nego dovoljno ali tek nakon što se okonča večerašnji meč na stadionu "Rajko Mitić" koji ponovo sa sobom nosi epitet odlučujućeg.

Naš nacionalni tim došao je u poziciju da uoči poslednje utakmice u okviru kvalifikacione Grupe D svoju sudbinu drži u sopstvenim rukama i to je nešto na šta smo čekali dugo vremena, pogotovu ako uzmemo u obzir da poslednji rival ne spada u red najkvalitetnijih evropskih selekcija.

Prvi meč u Tbilisiju odigran je 24. marta tekuće godine, a Srbija ga je dobila rezultatom 3:1 (1:1) nakon šokantno primljenog gola i preokreta koji su "Orlovi" kompletirali u drugom poluvremenu.

Poraz u Beču i taj meč u Tbilisiju trebalo bi da budu dovoljna opomena da naši reprezentativci u večerašnju utakmicu moraju da uđu maksimalno, a isto se očekuje i od navijača koji će se naći na trbinama našeg najvećeg stadiona.

Selektor Slavoljub Muslin najavio je promene u timu u odnosu na sastav koji je počeo utakmicu u Beču, a to u principu znači da će mesta u startnoj postavi zauzeti Nikola Maksimović koji je izdržao suspenziju, kao i Filip Kostić koji zbog dopisa HSV-a nije bio u timu za duel sa Austrijom.

Na ostalim pozicijama ne bi trebalo da bude promena, počeće igrači koji su bili u startnoj postavi za pretposlednju utakmicu u kvalifikacijama što će reći da bi tim za duel sa Gruzijom trebalo da izgleda ovako:

Očekivana postava za večeras

A post shared by Sportske.net (@sportskenet) on Oct 9, 2017 at 12:17am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAŽILI STE, GLEDAJTE: Radikalne promene u reprezentaciji, četiri u odnosu na Beč!

Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2017

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije će pred poslednji meč u kvalifikacijama napraviti nekoliko bitnih promena.. . Srbija će večeras na stadionu ‘Rajko Mitić’ tražiti direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Podrška sa tribina neće izostati, ali je potrebno da Orlovi na terenu...

Nastavak na HotSport.rs...

Ako se dvoumite da li da idete na Marakanu, poslušajte šta ima da vam kaže Milan Gurović!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2017

Legenda srpske košarke Milan Gurović pozvao je narod da dođe na stadion "Rajko Mitić" i podrži fudbalsku reprezentaciju, a pred večerašnji meč sa Gruzijom otkrio nam je ko bi mogao da reši meč...Sa bivšim košarkaškim reprezentativcem i miljenikom nacije Milanom Gurovićem razgovarali smo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.