Trenuci fudbalske genijalnosti: Aleksis sa druge planete ponizio Mančester sa dve pete! A onda je pukla BOMBA! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trenuci fudbalske genijalnosti: Aleksis sa druge planete ponizio Mančester sa dve pete! A onda je pukla BOMBA! (VIDEO)

Kakvi čarobni potezi Čileanca...

Aleksis Sančez igra fudbal sa druge planete! Kao da nije sa ovog sveta, Čileanac je izveo tri genijalna poteza za 19 minuta i najviše zahvaljujući njemu Arsenal je posle samo sedam minuta stekao čak tri gola prednosti u derbiju sa Mančester junajtedom.

Bivši špic Barselone najpre je na efektan način završio akciju Mesuta Ozila, kad su svi očekivali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da će pucati iz sve snage, usledio je fenomenalan potez kojim je prevario Davida de Heu i doveo Tobdžije do vođstva 1:0.

Uživajte...

Valjda inspirisanm tim potezom, Aleksis Sančez je već u sledećem napadu, čim su gosti krenuli sa centra i izgubili loptu, još jedom petom „izbacio“ u prostor Tija Volkota, do izražaja je došla brzina engleskog reprezentativca, usledio je pas za Ozila i pogodak u ćošak.

Mančester junajted je već tad bio na kolenima, a navijači na Emiratima u delirijumu.

No, Aleksis je želeo još. U 19. minutu do izražaja je došla njegova upornost, pošto je izborio za loptu, sam sebi stvorio poziciju i aktivirao pravu bombu sa ivice kaznenog prostora koja se zarila u rašlje gola gostiju.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Arsenal vs Mančester - Najzanimljivije reakcije na prvo poluvreme (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2015

Mančester junajted je u nok-daunu, prilika za kreativce da preko tvitera izraze svoj potencijal...Aleksis Sančez igra fenomenalno i danas, nakon poluvremena Arsenal vodi zahvaljujući njegovim sjajnim golovima i jednim golom Ozila nakon asistencije Volkota, a bilo je dosta šala na račun Luja Van...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.