Trener Fejenorda ne želi u Totenhem

Izvor: B92, 25.Maj.2023, 12:39

Trener Fejenorda ne želi u Totenhem

Trener Fejenorda Arne Slot želi da ostane u tom fudbalskom klubu odbacivši mogućnost da preuzme Totenhem.

"Čujem brojne glasove o interesovanju drugog kluba. Iako sam zahvalan, želim da ostanem u Fejenordu i nastavim da radim na onome što smo ostvarili", naveo je Slot u saopštenju.

On je ove sezone predvodio Fejenord do titule u holandskoj ligi, a u sredu je razgovarao sa upravom kluba iz Roterdama o nastavku saradnje.


>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Nismo razgovarali o transferu, jučerašnji sastanak bio je samo zbog novog ugovora. Svi razgovori sa klubom su uvek bili na tu temu. Radujem se sledećoj sezoni sa Fejenordom"
, naveo je 44-godišnji holandski trener.

Totenhem je u martu otpustio trenera Antonija Kontea i spekulisalo se da bi Slot mogao da preuzme londonski klub. ;

Londonski klub bio je zainteresovan i za trenere Ćabija Alonsa i Vensana Kompanija, ali oni žele da ostanu u Bajeru iz Leverkuzena, odnosno Barnliju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.