Treba nam pobeda

Izvor: Beta, 10.Okt.2011, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treba nam pobeda

BEOGRAD, 10. oktobra 2011. (Beta) - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović naglasio je u ponedeljak da igrači "ne smeju da srljaju" protiv Slovenije u Mariboru, bez obzira što im je potrebna pobeda u toj poslednjoj utakmici kvalifikacione Grupe C.

"Nama treba pobeda, ali to ne znači da ćemo ići glavom kroz zid. Rival treba odmah da zna kakve su nam namere, ali do cilja ne smemo da srljamo", kazao je Petrović novinarima..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petrović: Ne smemo da žurimo

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Okt.2011

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Vladimir Petrović, naglašava da igrači "ne smeju da žure i srljaju" protiv Slovenije u Mariboru, bez obzira što im je potrebna pobeda u poslednjoj utakmici kvalifikacione Grupe C.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Petrović: Na pobedu bez srljanja!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2011

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon naglasio je danas da igrači "ne smeju da srljaju" protiv Slovenije u Mariboru, bez obzira što im je potrebna pobeda u toj poslednjoj utakmici kvalifikacione Grupe C...Utakmica Slovenija - Srbija igra se u utorak u Mariboru sa početkom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.