Trapatoni: Suviše sam mlad za kancelarijski posao

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2013, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trapatoni: Suviše sam mlad za kancelarijski posao

Italijanski fudbalski trener Đovani Trapatoni rekao je danas da će nastaviti karijeru kao selektor jedne reprezentacije, učesnice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Đovani Trapatoni  

Trapatoni (74) želi da se vrati u fudbal, nakon što je u septembru napustio posao selektora reprezentacije Irske, posle dogovora sa Savezom.

"Imao sam ponude da završim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sezonu u pojedinim klubovima, ali nisam takav trener. Procenjujem ponude, sigurno ću sedeti na klupi jedne reprezentacije, pošto sam suviše mlad za posao u kancelariji...", rekao je Trapatoni za list Gazeta delo Sport.

 

"Mogao bih čak da budem i na Svetskom prvenstvu", dodao je Trapatoni.

Trapatoni je nedavno rekao da su za njega bili zainteresovani klubovi iz Japana i SAD.

 

Trapatoni je tokom karijere, između ostalih, trenirao Juventus, Inter, Milan, Bajern Minhen, Benfiku, a bio je i selektor Italije.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Trapatoni: Suviše sam mlad za kancelarijski posao

Izvor: Dzungla.org, 09.Dec.2013

Italijanski fudbalski trener Đovani Trapatoni rekao je danas da će nastaviti karijeru kao selektor jedne reprezentacije, učesnice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.