Transferi uživo: Veliki pohod Milana na fudbalsko tržište

Izvor: Blic, 25.Jun.2011, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi uživo: Veliki pohod Milana na fudbalsko tržište

Zahuktava se letnji prelazni rok u evropskom fudbalu, a na sajtu Blicsporta moći ćete, kao i do sada, da prošetate fudbalskom pijacom i pročitate najnovije tračeve, "istine", kao i dogovorene transfere, u našem tradicionalnom blogu.

10:16 - Ako je suditi po pisanjima italijanske štampe, Milan će u ovom letnjem prelaznom roku značajno promeniti svoj tim.

Iz Čelsija bi roso-neri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da dovedu napadački tandem Didije Drogba - Nikolas Anelka, koji se izgleda neće naigrati kod novog trenera Andrea Viljas-Boaša čija je želja špic Porta Rademel Falkao.

Lista želja roso-nerih tu tek počinje, a čine je i tandem Bajerna Bastijan Švajnštajger - Arjen Roben, te još tri Čelsijeva fudbalera, Mikael Esijen, Aleks i Salomon Kalu.

U Milanu su svesni da ne mogu da dovedu svih osam pomenutih igrača, ali su čvrsto rešeni u nameri da transferima sopstvenih igrača, kao i jakim finansijskim iskorakom iz već postojećeg budžeta, dovedu većinu od ovih fudbalera i tako oforme tim koji će biti konkurentan evropskoj eliti.

10:15 - Dobar dan i dobrodošli na još jedno izdanje našeg "bloga uživo" posvećenom letnjem prelaznom roku u fudbalu!

Za one koji ne znaju, do kraja letnjeg prelaznog roka, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za fudbalske transfere, informacije, izjave, zanimljivosti i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu, ali biće tu i pikanterija, fotografija i video snimaka.

Povezane vesti: Transferi: Kaluđerović sve bliži Turskoj, Milan ne želi Fabregasa Transferi: Viljas-Boaš dovodi Hulka u Čelsi, Mutu u Ćezeni! Transferi: Stigla dva Pačeka, na Marakanu dolazi i Bruno Mezenga! Transferi: Šaranov u Makabiju, Fejsa prošao preglede u Olimpijakosu Transferi: Sančez doleće u Barselonu, PSŽ hoće Adebajora

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.