Transferi uživo: Kantona opet u fudbalu, Murinjo želi Robina van Persija u Realu!

Izvor: Blic, 19.Jan.2011, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi uživo: Kantona opet u fudbalu, Murinjo želi Robina van Persija u Realu!

Zimski prelazni rok u evropskom fudbalu je u toku, počeo je u Srbiji, a na sajtu Blicsporta moći ćete, kao i do sada, da prošetate fudbalskom pijacom i pročitate najnovije tračeve, "istine", kao i dogovorene transfere, u našem tradicionalnom blogu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

11:34 - Nakon što su se prilično obogatili prodajom Darena Benta Aston Vili, uprava Sanderlenda rešila je da uloži novac u atraktivnog fudbalera, veznog igrača Pari Sen Žermena Stefana Sesenjona. Da li će taj transfer i uspeti - ostaje da se vidi, ali do tada ćemo da malo uživamo uz Sesenjoove poteze.

11:15 - Golman Stouka i reprezentacije BiH Asmir Begović mogao bi da od ove zime postane čuvare mreže Čelsija. Karlo Anćeloti u njemu vidi idealnog zamenika Petra Čeha, a za Begovića je spreman da izdvoji pet miliona funti.

10:52 - Osvajač titule svetskog prvaka u dresu italijanske reprezentacije, Mauro Kamoranezi, mogao bi uskoro da zaigra u Premijer ligi. Nakon što je uprava Štutgarta saopštila da više ne računa previše na njegove usluge, u trku za dovođenjem ovog 34-godišnjaka uključili su se Njukasl i Totenhem.

10:32 - Legenda Mančester junajteda Erik Kantona odlučio je da se vrati u fudbal. Prihvatio je ponudu da postane sportskog direktora u njujorškom Kosmosu, nazvavši taj klub "mešavinom fudbala i umetnosti".

10:06 - Vest dana stiže iz Španije, gde Žoze Murinjo kuje planove kako da pojača napad madridskog Reala u kome trenutno igra jedino Karim Benzema. Ili je tačnija rečenica "ne igra ni Karim Benzema", ako se uzme u obzir formacija 4-6-0 protiv Almerije? U svakom slučaju, Murinjo želi da u Real dovede Robina van Persija, sjajnog reprezentativca Holandije koji je od 2004. u Arsenalu.

10:03 - Dobar dan i dobrodošli na blog uživo posvećen zimskom prelaznom roku.

Za one koji ne znaju, svakog dana, od jutra do večeri na jednom mestu ćete naći kratke vesti, informacije, izjave i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu, zanimljivostima širom sveta koje se odnose na prelazni rok, ali biće tu i pikanterija, fotografija i video snimaka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.