Transferi uživo (12. avgust): Majorka izabrala novog trenera, golman Zenita blizu Dinama

Izvor: Sportal.rs, 12.Avg.2014, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi uživo (12. avgust): Majorka izabrala novog trenera, golman Zenita blizu Dinama

Dan pred nama u fudbalskom svetu obeležiće borba Real Madrida i Sevilje za trofej Superkupa, ali i brojna dešavanja na svetskom tržištu. Kao što ste navikli, na SPORTAL.RS možete da pročitate o onim najzanimljivijim.

08:41 - Sami Kedira nije na prodaju. Trener Real Madrida Karlo Anćeloti je poručio svim zainteresovanim klubovima - Arsenalu, Čelsiju i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Mančester junajtedu da nemački reprezentativac ne može da ide.

- On je igrač Real Madrida i ima ugovor do 30. juna 2015. godine - rekao je Anćeloti, prenosi Dejli Mejl.

Navodno, najbliži dovođenju Kedire bio je Arsenal. Pominjalo se da će preći na "Emirate" za 24 miliona funti (30.1 miliona evra), ali se onda pojavio problem sa nedeljnom platom veznog fudbalera od 190.000 evra. Kedira (27) je pre Reala igrao za Štutgart.

08:50 - Agent Ibrahime Mbajea potvrdio je da je njegov klijent potpisao novi ugovor sa Interom, ali da će naredne sezone igrati na pozajmici u Đenovi. Ugovor sa 19-godišnjakom važi do leta 2017. godine. Prošle sezone mladi fudbaler je bio na pozajmici u Livornu.

- Saradnja sa Interom je nastavljena i zadovoljni smo zbog toga. U Đenovi će da sazreva i da se bori da jednog dana zaigra u Interu - rekao je Bepe Akardi.

Mbaje je rođen u Senegalu i igra u odbrani.

10:18 - Predsednik Trabzona Ibrahim Hadžiosmanoglu tvrdi da je sa defanzivcem Liverpula Koloom Tureom (33) postignut dogovor.

- Dogovorili smo se sa Tureom i dovešćemo ga - rekao je Hadžiosmanoglu za turski list Hurijet.

10:54 - Još samo formalnosti dele Marka Marina (25) od prelaska iz Čelsija u Fiorentinu. Kako se spekuliše Nemac koji je rođen u Bosni i Hercegovini će preći za pet miliona evra.

11:14 - Svonsi želi da dovede Benjamina Stambulija (23) iz Monpeljea. Vezni igrač kome nisu strani ni zadaci u odbrani može da ide ako neki klub plati pet miliona evra. Za istog fudbalera prema navodima Le Parizijena zainteresovana je i Fiorentina.

12:07 - Tomas Vermalen je napustio Arsenal i prešao u Barselonu, a veruje se da je menadžer londonske ekipe Arsen Venger pronašao zamenu za Belgijanca. U pitanju je štoper Šalkea Benedikt Hevedes (26), čija se vrednost procenjuje na 16 miliona evra.

12:42 - Uprava Fiorentine dala je rok svim zainteresovanim klubovima za Huana Kvadrada (26). Ako do 20. avgusta ne bude zaključen dogovor sa nekim od klubova, Kolumbijac više neće biti na tržištu.

Spekuliše se da bi krilnog napadača mogli da angažuju Mančester junajted ili Barselona.

13:18 - Italijanski mediji prenose da su Inter i Milan zainteresovani za veznog fudbalera Barselone Aleksandera Songa (26). Vrednost Kamerunca procenjuje se na 14 miliona evra, a do sada je nastupao za Bastiju i Arsenal.

13:35 - Čileanski fudbaler Gari Medel prešao je iz Kardifa u Inter i počeo je da trenira sa novim saigračima.

- Stvarno se radujem što sam došao u veliki klub u kome ima mnogo sjajnih igrača. Nadam se da ćemo moji saigrači i ja biti uspešni ove sezone - rekao je Medel.

Ovog veznog igrača često zovu "pitbul" zbog beskompromisnog ulaska u duele. Medel je jedno od pojačanja Intera ove sezone, posle nekoliko godina bez očekivanih rezultata u Seriji A.

14:52 - Seltik je potvrdio da je doveo defanzivca Mančester sitija Džejsona Denajerea (19) na jednogodišnju pozajmicu.

- Džejson je talentovan igrač i sa Sitijem je odradio pripreme - navedeno je u saopštenju Seltika.

15:12 - Vezni fudbaler Lacija Antonio Kandreva blizu je potpisivanja novog ugovora sa rimskim klubom, prenose apeninski mediji. Iako se tokom leta pominjalo da će italijanski reprezentativac napustiti Lacio, izgleda da od toga nema ništa. Kandrevi će navodno biti ponuđena i veća plata, te će primati dva miliona evra godišnje sve do 2019. godine.

16:34 - Markos Roho (23) , defanzivac Sportinga, na meti je Liverpula. Brendan Rodžers očigledno još uvek nije pri kraju posla tokom letnjeg prelaznog roka. Čini se da je menadžer “redsa” definitivno odustao od Morena, jer je izgubio strpljenje, pa se okrenuo igraču Sportinga.

17:07 - Luis van Gal još nije odustao od Artura Vidala. Kako prenosi Sportsmol holandski stručnjak će se sastati sa menadžerom Čileanca.Van Gal veruje da će na kraju ipak zaključiti posao sa Juventusom, a trebalo bi u njega da uključi Felainija i Ćićarita.

17:55 - Emilijano Viviano (28) stigao je na pozajmicu u Sampdoriju. Golman Palerma prethodne dve sezone takođe je proveo na pozajmicama i to u Arsenalu i Fiorentini, dok je za matični klub odigrao 20 mečeva.

18:40 - Menadžer Evertona Roberto Martines potvrdio je da je postignut dogovor sa Čelsijem u vezi sa Kristijanom Atsuom. Fudbaler iz Gane će narednih godinu dana igrati na pozajmici među "karamelama". Prošle sezone je krilni igrač bio član Vitesea, takođe kao pozajmljen fudbaler Čelsija.

19:16 - Tomaš Necid karijeru nastavlja u Zvoleu. Češki napadač koji nikako nije uspevao da se nametne u CSKA objavio je na Instagramu sliku sa stadiona holandskog tima i napisao je "moj novi klub".

Da li je reč o pozajmici ili o trajnom prelasku Čeha znaće se u narednim satima.

19:50 - Iako su brojni klubovi želeli da vide Vagnera Lava u svojim redovima od toga nema ništa. Jedan od najboljih Brazilaca u istoriji ruske Premijer lige nema nameru da se vraća u najveću zemlju sveta.

- On ne želi da se vrati. Ima ugovor na još godinmu dana sa Šandongom i namerava da ga odradi do kraja. Vagneru se mnogo dopada Kina i nije rad da menja sredinu - poručio je Evandro Fereira, agent igrača i dodao:

- Možda sledećeg leta Lav odluči da ode u Rusiju, u fudbalu je sve moguće - podvukao je menadžer.

20:10 - Marko Amelija je pred potpisom ugovora sa Votfordom. Čuvaru mreže je istekao ugovor sa Milanom ovoga leta i za sada je najbolja ponuda koju je dobio ona iz redova engleskog tima.

20:30 - Defanzivac Liverpula Martin Keli (24) naredne sezone će najverovatnije igrati za Kristal Palas i tako pokušati da oživi karijeru nakon povrede kolena. On je menadžeru Toniju Pulisu primarni zadatak, a kako mediji prenose tokom narednih dana dva kluba će najverovatnije i da ozvaniče saradnju.

21:46 - Vjačeslav Malafejev bi karijeru mogao da nastavi u Dinamu iz Moskve. Čuvar mreže Zenita od 1997. godine nije u prvom planu ni kod Andresa Vilasa-Boaša, pa je rastanak najrealnija opcija.

23:48 - Nekadašnji trener Spartaka iz Moskve Valeriji Karpin izabran je za novog šefa stručnog štaba Majorke. Zvanično predstavljanje nekadašnjeg igrača Selte na klupi Majorke zakazano je za sredu u popodnevnim časovima.

(Foto: Beta/AP Photo/The Canadian Press, Darryl Dyck)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Anćeloti: Kedira ostaje Realu

Izvor: Akter, 12.Avg.2014

Trener Reala iz Madrida Karlo Anćeloti negirao je danas da će nemački reprezentativac Sami Kedira napustiti Madrid i otići u Arsenal ili Čelsi..Od početka letnjeg prelaznog roka španski mediji "sele" Kediru na Ostrvo, ali do danas transfer nije realizovan..."On je igrač Reala i ne ide nikuda....

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.