Transferi UŽIVO: Zenit zove Aršavina, Borusija odbija Junajtedove molbe

Izvor: Blic, 21.Jan.2011, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi UŽIVO: Zenit zove Aršavina, Borusija odbija Junajtedove molbe

Zimski prelazni rok u evropskom fudbalu je u toku, počeo je u Srbiji, a na sajtu Blicsporta moći ćete, kao i do sada, da prošetate fudbalskom pijacom i pročitate najnovije tračeve, "istine", kao i dogovorene transfere, u našem tradicionalnom blogu.

11:56 - Da bi Đuzepe Rosi, jedan od trenutno najboljih strelaca španske Primere, mogao da napusti Viljareal - treba da bude ispunjena klauzula iz njegovog ugovora koja glasi "Ko ponudi 33 miliona funti za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njega može da ga vodi odmah". Ipak, uprava "žute podmornice" je svesna da je to baš visoka cena za ovog momka, pa je počela pregovore sa Totenhemom koji nudi dvostruko manji iznos.

11:29 - Mančester siti se sprema da da upravi Ajaksa pošalje zvaničnu ponudu za desnog beka Gergorija van der Vila. Za ovog 22-godišnjaka čelnici "građana" spremni su da plate 17 miliona funti, koliko i iznosi otkupna cena predviđena njegovim sadašnjim ugovorom sa "kopljanicima".

11:09 - Želja Mančester junajteda da dovede Šinđija Kagavu iz Borusije Dortmunda nije dovoljna sama po sebi da bi se taj transfer realizovao. Nije dovoljna ni ponuda od 20 miliona funti: nemački klub je 21-godišnjaku ponudio novi ugovor, a kolegama sa "Old Traforda" poručio da "nema nikakve panike što Junajted želi da angažuje Kagavu, jer se to neće desiti pošto Borusija sa njim ima velike, dugoročne planove".

10:37 - Kada smo već kod Arsenala, "tobdžije" bi mogle da uskoro ostanu bez Andreja Aršavina koji je tražen u Rusiji.

10:25 - Arsenal je odredio cenu od 15 miliona evra za Niklasa Bendtnera nakon što je nekoliko premijerligaških klubova počelo da se ozbiljno raspituje da ovog 23-godišnjeg danskog napadača dovedu u svoje redove na pozajmicu. Niklasov otac je za britanske medije izjavio da njegovom sinu ne pada na pamet da napušta "tobdžije".

10:04 - Liverpul ne odustaje od namere da u svoje redove dovede urugvajskog reprezentativca Luisa Suareza. Iako Ajaks za njega traži 21 milion funti, "crveni" sa Enfilda nude 13 miliona, ali su i dalje uporni u nameri da kolegama iz amsterdama objasne da veći novac od tog teško da će dobiti na fudbalskom tržištu ove zime.

10:00 - Dobar dan i dobrodošli na blog uživo posvećen zimskom prelaznom roku.

Za one koji ne znaju, svakog dana, od jutra do večeri na jednom mestu ćete naći kratke vesti, informacije, izjave i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu, zanimljivostima širom sveta koje se odnose na prelazni rok, ali biće tu i pikanterija, fotografija i video snimaka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.