Transferi UŽIVO: Toni želja Milana, Džeko ostaje, Tomović u Lećeu

Izvor: Blic, 29.Dec.2010, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi UŽIVO: Toni želja Milana, Džeko ostaje, Tomović u Lećeu

Fudbalski klubovi, kao i mediji širom Evrope, užurbano rade na pripremama za zimski prelazni rok.Svakog dana iz celog sveta stiže sve više spekulacija, nagađanja i "proverenih" vesti o prelascima igrača i trenera. Na sajtu Blicsporta moći ćete svakodnevno da prošetate fudbalskom pijacom i pročitate najnovije tračeve, "istine", kao i dogovorene transfere, u sada već tradicionalnom blogu.

14:41 - Uprava Milana traga za pojačanjima u napadu, a kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedan od mogućih pominje se Luka Toni. Prema pisanju "Korijere delo sport", 33-godišnji špic je postao tema razgovora između Đenove i "roso-nerih" koji su i zvanično otpočeli.

14:12 - Volfsburg izgleda ipak ne pušta Edina Džeka tako lako. Uprkos tome što su mediji objavili da fantastični golgeter početkom januara stiže u Mančester siti za 35 miliona evra, iz uprave "vukova" su poručili da posao nije završen.

"Bliži se prelazni rok i igrači će moći da menjaju sredine. Naravno da ima i glasina. Ništa više ne želimo da komentarišemo niti da pridajemo posebnu vrednost navodima medija. Džeko je igrač Volfsburga, on ima ugovor sa klubom", saopštio je Diter Henes.

13:59 - Barselonin superklinac Tijago Alkantara razmišlja da napusti Katalonce i ode u Premijer ligu. Tijago (19) nastupa za Barsu B u Segundi, a kako je već duže vreme meta Arsenala i Čelsija, "AS" tvrdi da je moguće da će odbiti da potpiše novi ugovor sa klubom i preći kao slobodan igrač u neku od londonskih ekipa.

13:15 - Verovatno svesni koliko Zenit želi Igora Akinfejeva, a želi tog golmana toliko da je spreman da plati tri puta više nego Mančester junajted o čemu smo već pisali danas, u klubu sa Old Traforda okreću se i drugim rešenjima. Skauti Aleksa Fergusona su pratili nastup 20-godišnjeg čuvara mreže madridskog Atletika, Danijela de Gee, na utakmici sa Malagom. Iako je on ostavio odličan utisak zbog nekoliko dobrih odbrana, cena koju su "jorgandžije" postavile nije naivna - 15 miliona funti.

12:44 - Liverpul je "utrčao" ispred Totenhema u pregovore sa Interom oko Suleja Muntarija, a trenutno se spominje mogućnost šestomesečne pozajmice.

Inter se ipak nada da će dobiti 10 miliona evra za momka koji, barem prema našem mišljenju, nije ostavio pozitivan utisak. Čini se da bi Liverpul trebalo da promeni skaute...

12:24 - Defanzivac Đenove Nenad Tomović igraće narednih šest meseci kao pozajmljen igrač u ekipi Lećea. Mladi srpski internacionalac (22) nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu "grifona", pa je otišao u sredinu gde bi trebalo da ima veću minutažu.

12:02 - Rusi uživaju u ulaganju u fudbal nakon što su dobili organizaciju Mondijala 2018. godine, a meta novog skupocenog transfera bi trebalo da bude reprezentativni golman Igor Akinfejev. Zenit želi da ga dovede iz CSKA, za tri puta veću sumu od one koju "armejcima" nudi Mančester junajted.

11:55 - Rajan Babel je jedan od igrača koji nikako da se nametnu u Liverpulu, pa se o njegovom odlasku sa Enfilda priča mesecima. Mediji tvrde da će holandski internacionalac na transfer listu ovih dana, kao i da će ostati u Premijer ligi jer su zainteresovani Birmingem, Vest hem i Totenhem.

11:42 - Napadač Anderlehta Romel Lukaku, koji je nedavno izjavio da bi rado postao igrač madridskog Reala, želja je mnogih klubova. Poslednji se, i to prilično konkretno, u trku za ovim 18-godišnjakom uključio Olimpik iz Liona, koji je voljan da za njega plati 20 miliona evra.

11:21 - Trener Milana Masimilijano Alegri izjavio je da ne bi imao ništa protiv da trenira Marija Balotelija.

"Voleo bih da sarađujem sa Balotelijem ali bi taj transfer bio teško ostvariv, a i u timu već imamo šampione", rekao je Alegri za Skaj Sport Italija.

11:05 - Fudbaler Volfsburga Edin Džeko sve je bliži Mančester sitiju, koji će na samom početku 2010. godine poslati ponudu vrednu 35 miliona evra.

10:35 - Srpski reprezentativac i defanzivac Saragose Ivan Obradović se ovih dana spominje kao potencijalno pojačanje Napolija, Verdera, pa čak i Totenhema (?!), ali on i njegov agent ne znaju ništa o transferu.

"Razgovarao sam sa agentom i on, kao ni ja, ne zna ništa o transferu. Moja želja je da pružim sto odsto svojih mogućnosti Saragosi i da pokažem navijačima sav kvalitet. Mlad sam, pun snage i želim da igram. Naravno da ću potražiti druga rešenja ako budem bio na tribinama, ali trenutno me interesuje samo Saragosa", rekao je član španskog "fenjeraša".

10:28 - Fudbaler Mančester junajteda Federiko Makeda nalazi se na listi onih igrača koji su slobodni da promene sredinu, ali samo kao pozajmljeni fudbaleri. Za Makedu su od objavljivanja vesti da je prekobrojan među "đavolima" interesovanje pokazali Inter, Juventus, Fiorentina, Lacio, Đenova i Udineze, javlja portal Fiorentina.it.

10:02 - Prve vesti stižu sa Apeninskog poluostrva, gde se uprava Juventusa priprema da dodatno ojača ofanzivni deo ekipe. U prilog tome ide i njihova namera da ponude Arsenalu 27 miliona funti za transfer Robina van Persija, a ukoliko to ne bude dovoljno, na "tacni” će se naći i Felipe Melo, brazilski reprezentativac koji bi mogao da bude ponuđen kao deo budućeg sporazuma.

10:00 - Dobar dan i dobrodošli na blog uživo posvećen zimskom prelaznom roku! Za one koji ne znaju, svakog dana, od jutra do večeri na jednom mestu ćete naći kratke vesti, informacije, izjave i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu, zanimljivostima širom sveta koje se odnose na prelazni rok, ali biće tu i pikanterija, fotografija i video snimaka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.