Transferi: Tandem iz Sijera Leonea zaludeo skaute, Sančez u Barsi!

Izvor: Blic, 12.Jul.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi: Tandem iz Sijera Leonea "zaludeo" skaute, Sančez u Barsi!

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a na sajtu Blicsport iz minuta u minut, u potpuno novom izdanju bloga uživo, možete da prošetate svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, "istine", kao i dogovorene transfere.

15:06 - Tandem iz Sijera Leonea želja Liverpula

Napadači fudbalskog kluba AIK Solna, Teteh Bangura i Mohamed Bangura, mogli bi da karijeru nastave u Liverpulu.

Skauti "crvenih" su zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ove dvojice došli da gledaju njihov nastup protiv Halmstada, a igrači iz Sijera Leonea, koji nisu u rodbinskim vezama iako imaju isto prezime, privukli su još desetak izaslanika evropskih klubova na tu utakmicu.

Teteh je, verovatno, prikupio više "pluseva" u beležnicama skauta, jer je dao sva četiri gola u pobedi od 4:0, ali ni Mohamed nije bio loš, jer je imao dve asistencije.

Njukasl, Totenhem i Čelsi takođe prate ovaj tandem, javljaju britanski mediji, a mi vam u ovom trenutku javljamo još samo ovo na tu temu: evo golova sa te utakmice :)

14:43 - Valensija poručila: Mata nije na prodaju

Predsednik Valensije Manuel Ljorente poručio je svim zainteresovanim klubovima da zvezda ekipe Huan Mata neće napustiti ovog člana Primere u aktuelnom prelaznom roku.

Arsenal i Totenhem bili su najčešće povezivani sa transferom Mate na "ostrvo", ali ovaj 23-godišnjak izgleda neće promeniti klub za koji nastupa.

"Huan Mata nije na prodaju. Iskreno, nismo ni dobili neku zvaničnu ponudu za njegov odlazak, sve su bile samo medijske glasine. Imamo dobru ekipu i naš prioritet u ovom prelaznom roku je da dovedemo jednog kvalitetnog centralnog odbrambenog igrača", rekao je Ljorente.

14:20 - Sančez novi član Barse, tvrdi As

Tiražni španski dnevni list "As" je kao svoju glavnu informaciju za ovaj dan objavio vest da je čileanski reprezentativac Aleksis Sančez potpisao za Barselonu!

13:47 - Ako ne dovede Modrića, Čelsi se okreće Kaki!

Ukoliko Čelsi ne uspe da u svoje redove dovede Luku Modrića, koji će u sredu krenuti sa Totenhemom put Južne Afrike na turneju, stručni štab na čelu sa Andreom Viljas-Boašom probaće da među "plavce" dovede Brazilca Kaku, tvrdi britanska štampa.

Kaka je već izjavio da bi voleo da ostane u madridskom Realu, ali tamo polako ali sigurno gubi mesto što zbog dugog oporavka od povrede, što zbog dobrih igara Mesuta Ozila.

Inter je takođe zainteresovan da Kaku vidi u svojoj ekipi, no španski mediji tvrde da je Real odbio ponudu nero-azura od 27 miliona funti, što je daleko manje od 56 miliona koliko je "kraljevski klub" svojevremeno platio Milanu kada je ovog brazilskog reprezentativca angažovao 2009.

AlexandarVrcelj

Utorak, 12. 07. 2011. 12:49

Molim vas, jel mozete nesto da napisete o Celsiju, Modricu i Pastoreu? Hvala... #transferi

13:33 - Odakle Korintijansu novac za Teveza?

Naš čitalac Meroni pita odakle Korintijansu novac za dovođenje Teveza.

Odgovor je: od novih sponzorskih ugovora i nove preraspodele finansijske dobiti od prodaje TV prava u Brazilu. Tako bar tvrdi "SkajSport", a našim kolegama koje tamo radi upravo potvrdili u Mančester sitiju da je za Teveza stigla zvanična ponuda za Teveza, i to u visini od "oko 35 miliona funti", što je malo manje od 40 prvopomenutih.

Meroni Utorak, 12. 07. 2011. 13:24

Neregistrovan Korisnik

Hahaha odakle Korintijansu 40 miliona funti?!

m_marko_r

Utorak, 12. 07. 2011. 13:10

Havier Pastore izjavio da bi vise voleo da ostane u Serii A, nego da se okusa u Premijer ligi.#transferi

13:10 - Milan i Zvezda sa istim sponzorom?

Nadovezujući se na priču o velikoj finansijskoj kazni koja je izrečena premijeru Italije i prvom čoveku Milana Silviju Berluskoniju (videti niže) da odmah javimo i da se pojavila mogućnost da Gasprom kupi roso-nere!

13:03 - O Milanu i Berluskonijevoj kazni

Čitalac "Forza Juve" je priupitao zašto nismo objavili ništa o ogromnoj novčanoj kazni za Silvija Berluskonija, koja bi mogla da uzdrma i fudbalski klub Milan. Jesmo, u nedelju u 19:05h. Više o tome - ovde.

Forza-Juve Utorak, 12. 07. 2011. 12:37

Neregistrovan Korisnik

Niste preneli vest (ne samo na sportu, vec na sajtu uopste) da ce Berluskoni morati da plati odstetu od 560 miliona evra zbog podmicivanja i nezakonitog preuzimanja izdavacke kuce "Mondadori" jos 1991. godine, pa ce se to uveliko odraziti pre svega na AC Milan.

12:59 - Sisea dočekalo 300 navijača Lacija

Naš čitalac koji se potpisao sa "Provista" pitao je o Siseu, a poslednje informacije glase da je stigao u Rim, gde ga je na aerodromu dočekalo oko 300 navijača Lacija.

Rimski "nebesko-plavi" i Siseov dosadašnji klub su utanačili sve detalje oko transfera: za ovog napadača atinskim "zeleno-belima" biće uplaćeno šest miliona evra, a on će zarađivati u Laciju 2,1 milion evra godišnje.

provista Utorak, 12. 07. 2011. 12:23

Eurosport je objavio da je Djibril Cisse prosao medicinske preglede u Lazio,imate li vi neke informacije o tome?

12:47 - Ferugoson: Nasri ne dolazi u Junajted

Menadžer Mančester junajted Aleks Ferguson je, kao što je to putem Tvitera javio naš čitalac reckyMUFC, izjavio da Samir Nasri najverovatnije neće doći u klub sa "Old Traforda".

"Mislim da on neće doći kod nas. To je sve što mogu da vam kažem u ovom trenutku. Mislim da je on odlučio da karijeru nastavi u nekom drugom klubu", rekao je Ferguson o članu Arsenala za kog je Junajted ovog leta ponudio 20 miliona funti i bio odbijen.

reckyMUFC

Utorak, 12. 07. 2011. 12:15

Ferguson: Nasri ne dolazi u Junajted #transferi

12:26 - Golman Sanderlenda zanimljiv Sitiju i Arsenalu

Kreg Gordon, golman Sanderlenda i škotske reprezentacije, najpre je zbog povrede kolena imao razloga da bude prilično nezadovoljan ovog leta, jer će na teren moći tek u avgustu, a onda je dobio i razloge da bude prilično zadovoljan.

Za njegove usluge najpre se zainteresovao Seltik, koji bi da ga dovede na pozajmicu, a onda su se u trku za ovim 29-godišnjakom uključili Mančester siti i Arsenal, koji bi voleli da otkupe prava na njega.

Kepi_Kedi

Utorak, 12. 07. 2011. 11:36

AC Milan poceo pregovore sa Gansom,na licni zahtev Galijanija. #transferi

12:02 - Čelsi vraća Skota Parkera?

Povreda Mikaela Esijena, zbog koje teško da će zaigrati u 2011. godini, navela je stručni štab Čelsija da razmišlja o zameni za reprezentativca Gane.

Izbor je, po svoj prilici, pao na veznog igrača Vest Hema Skota Parkera, koji je za londonske "plavce" igrao u sezoni 2004/2005, pre nego što je prešao u Njukasl, a odatle 2007. u "čekićare" koji su ovog maja ispali iz Premijer lige.

Skot Parker je šest puta igrao za reprezentaciju Engleske.

11:38 - Snajder stiže u Junajted, plata veća od Runijeve

Engleski tabloid "San" objavio je da "Vesli Snajder ove nedelje sigurno stiže iz Intera u Mančester junajted".

I ne samo to: holandski reprezentativac postaće najplaćeniji igrač aktuelnog prvaka Premijer lige, a nedeljna primanja nadmašiće čak i ona koja ima napadač Vejn Runi koji zarađuje 220.000 funti svake sedmice.

"Vesli je već pričao sa svojim reprezentativnim kolegom Najdželom de Jongom u kom kraju Mančestera je najbolje živeti. U ovom trenutku taj transfer deluje neminovno, šta goda da Inter ili Snajder govorili javno. Izgleda mi kao da Inter želi da proda svog igrača, a pritom ne žeil to da prizna, a u isto vreme kao da Vesli želi da ode, a ni on ne želi da to kaže javno. Ipak, biće to dobar posao i za njega i za njegov dosadašnji klub", kaže izvor "Sana" o 27-godišnjem Holanđaninu koji je i dalje "na korak od Old Traforda".

MUFC4LIFE Utorak, 12. 07. 2011. 11:21

Neregistrovan Korisnik

Molim vas, dajte neku vest o Manchester Unitedu i Wesleyu Sneijderu. Hvala.

SERBON Utorak, 12. 07. 2011. 11:01

Neregistrovan Korisnik

Jedan engleski medij je objavio da Čelsi zamenu za Esjena traži u Skotu Parkeru i Tioteu ali da bi AVB pre angažovao Parkera jer je već saradjivao sa njim 2004-2005 kada je sa Murinjom bio u Čelsiju. Čelsi je poslao novu ponudu od 27 miliona funti za Luku Modrića. Na ovoj stranici možete videti dresove premijerligaških timova za sledeću sezonu: http://www.telegraph.co.uk/sport/football/picturegalleries/8620385/New-season-football-kits-in-pictures.html

11:13 - Korintijans bi da vrati Teveza u svoje redove

Karlos Tevez je nedavno izjavio da bi voleo da promeni klub za koji nastupa, a kako niko od evropskih giganata nije voljan da plati Mančester sitiju zatraženih 50 miliona funti za ovog špica, delovalo je kao da će on ostati član "građana" i kada prođe ovo leto.

No, u trenucima dok je Tevez na klupi presedeo meč između Argentine i Kostarike, Mančester sitiju je stigla ponuda: Korintijans je voljan da plati 40 miliona funti ne bi li vratio u svoje redove igrača za kog je svojevremeno platio skoro 14 miliona funti kada ga je dovodio iz Boke Juniors.

"Ako stvarno postoji interesovanje, onda ja nemam nikakav problem da se vratim u Korintijans", poručio je Tevez, koji je posle Korintijansa igrao za Vest Hem, potom dve sezone za Mančester junajted i, konačno, za Siti.

Man-City Utorak, 12. 07. 2011. 11:12

Neregistrovan Korisnik

Dajte neku vest o man citiju

10:49 - "Internet fenomen" novi trener Metalca

Ako nekim slučajem ne znate ko je Milan Đuričić, pogledajte ovde više o ovom "internet fenomomenu", treneru koji je svojevremeno sa navijačima Vojvodine redovno "ćaskao onlajn", a sada se vratio u srpski fudbal i to u ulozi šefa stručnog štaba Metalca.

milenkooo

Utorak, 12. 07. 2011. 08:58

http://t.co/XbPDJ6T Posle Alvareza Inter doveo i Džonatana, dosadašnji desni bek Santosa tokom dana potpisuje! #transferi

10:25 - Dragutinović nije ni pričao sa upravom Zvezde!

Bivši fudbalski reprezentativac naše zemlje Ivica Dragutinović bio je u beogradskoj sportskoj štampi "već viđen" kao novi levi bek Crvene zvezde.

Ipak, kako je izjavio za "Sport", on ne samo da nije obavio nikakav posao sa crveno-belima, čijeg trenera Roberta Prosinečkog veoma ceni i sa kojim je u društvu Save Miloševića nedavno sedeo u bašti beogradskog jednog lokala, već još uvek nije ni doneo odluku gde će nastaviti karijeru.

"Bar 95% od onoga što se pisalo prošlog i ovog meseca o Zvezdi i meni ne odgovara činjeničnom stanju. Jednostavno, izmišljeno je, počev od mojih kontakata sa rukovodstvom crveno-belih", rekao je Dragutinović za "Sport" koji je na sledeće pitanje "Koliko je kontakata sa Zvezdom bilo" kratko odgovorio: "Ni jedan!".

10:24 - Dobrodošl!

Dobar dan i dobrodošli na još jedno izdanje našeg novog "bloga uživo" posvećenog letnjem prelaznom roku u fudbalu!

Za one koji ne znaju, do kraja letnjeg prelaznog roka, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za fudbalske transfere, informacije, izjave, zanimljivosti i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu, ali biće tu i pikanterija, fotografija i video snimaka. Sve to - u novom, poboljšanom izdanju bloga uživo na Blicsport.rs!

Među brojnim novim funkcijama su i mogućnost da bilo koji unos koji vidite na blogu "podelite" sa svojim prijateljima na Fejsbuku i Tviteru.

I mi u redakciji imamo neke nove mogućnosti, poput ubacivanja vaših komentara direktno u blog, kao i vaših "tvitova" koji sadrže #transferi u sebi.

Povezane vesti: Transferi: Aguero ide samo ako plate 50 miliona, Inler maskiran u lava na promociji?! Transferi: Snajder blizu Junajteda, Dinamo iz Pančeva zove Nađa? Transferi: "Novi Drogba" stiže u Totenhem, Arsenal spušta cenu za Fabregasa? Transferi: Barsa nudi 50 miliona za Bejla, Lane tražen na "ostrvu" Transferi: Otišli Isah i Jevtić, Sanderlend doveo O'Šeja i Brauna!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.