Transferi: Maksvel predstavljen u PSŽ-u

Izvor: Blic, 13.Jan.2012, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi: Maksvel predstavljen u PSŽ-u

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a na sajtu Blicsport iz minuta u minut, u tradicionalnom izdanju bloga uživo, možete da prošetate svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, "istine", kao i dogovorene transfere.

10:05 - Maksvel: Privukla me je ambicija PSŽ-a

Brazilski fudbaler Maksvel rekao je posle potpisivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ugovora sa Pari Sen Žermenom da su ga ambicije koje ima klub, naterale da promeni sredinu.

"Privukla me je ambicija Parižana. Postaraću se da se pridržavam trenerove želje kako i na kojoj poziciji želi da igram", rekao je Maksvel koji je sa PSŽ-om potpisao ugovor na tri godine i predstavlja prvo pojačanje novog trenera Parižana Karla Anćelotija.

"Osnova brazilskog fudbala je napad i to je deo moje igre. Istina je da je Barselona dostigla veoma visok nivo, ali Anćeloti će odlučiti kako će PSŽ da igra. Anćeloti je osvojio mnogo titula, on je primer svakom fudbaleru i veoma veliki motiv je raditi sa njim", dodao je on.

Kupovinom Maksvela od Barselone, PSŽ je ove sezone potrošio skoro 90 miliona evra na pojačanja.

Maksvel je sa Barselonom osvojio jednu titulu Lige šampiona, dva prvenstva Španije, a za katalonski tim odigrao je 89 utakmica i postigao dva gola.

"Maksvel ima izuzetnu karijeru i oduševljeni smo što nam se pridružio. Bekovska pozicija je postala veoma važna u fudbalu. On ima mogućnost da napravi razliku na toj poziciji i Anćeloti ga dobro poznaje", ocenio je sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo.

Leonardo je rekao da je Anćeloti pokušao da dovede Maksvela dok je bio trener italijanskog Milana.

Pari Sen Žermen je prvenstvo Francuske poslednji put osvojio 1994. godine, a u Ligi šampiona je igrao pre osam godina.

Za klub iz glavnog grada Francuske već nastupaju dvojica Brazilaca: Anderson Luiš Da Karvaljo Nene i Markus Benansio De Albukerke Seara.

10:00 - Dobrodošli!

Dobar dan i dobrodošli na još jedno izdanje našeg "bloga uživo" posvećenog zimskom prelaznom roku u fudbalu!

Za one koji ne znaju, do kraja zimskog prelaznog roka, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za fudbalske transfere, informacije, izjave, zanimljivosti i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu, ali biće tu i pikanterija, fotografija i video snimaka. Sve to - u tradicionalnom izdanju bloga uživo na Blicsport.rs!

Ne zaboravite da bilo koji unos koji vidite na blogu podelite sa svojim prijateljima na Fejsbuku i Tviteru, a i da mi u redakciji možemo ubaciti vaše komentare direktno u blog, kao i vaše "tvitove" koji sadrže #transferi u sebi.

Povezane vesti: Transferi: Kolarov najtraženiji u Italiji, Nenad Đorđević otpušten zbog visine! Transferi: Hjuz želi Drogbu u KPR-u, PSV bi ponovo Van Bomela Transferi: Voša potvrdila da želi Moreiru, Podolskog ponovo sele u Milan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.