Transferi: Falkao u Atletiku, Krauč menja Ibru u Milanu

Izvor: Blic, 19.Avg.2011, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi: Falkao u Atletiku, Krauč menja Ibru u Milanu

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a na sajtu Blicsport iz minuta u minut, u novom izdanju bloga uživo, možete da prošetate svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, "istine", kao i dogovorene transfere.

16:48 - Milan hoće Krauča

Napadač Totenhema Piter Krauč mogao bi da karijeru nastavi u Milanu.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navodima "Korijere delo sport", roso-neri u Krauču vide na određeni način zamenu za Zlatana Ibrahimovića koji ovih dana ima problem sa novom, istina manjom povredom.

Krauča baš i ne vole navijači Milana jer je dao gol njihovoj omiljenoj ekipi u osmini finala Lige šampiona, ali takve, najtvrdokornije pristalice neće morati dugo da "trpe" engleskog dugajliju jer bi on trebalo da stigne na pozajmicu. Sa druge strane, oni koji uživaju u Kraučovoj igri a pritom navijaju za Milan mogu da budu radosni što će njihov klub platiti oko tri miliona evra da na godinu dana dovede ovog napadača.

16:23 - Čelsi poslao ponudu za Matu

Dan smo započeli informacijom o tome kako se Čelsi, posle mnogo mučenja sa Totenhemom oko dovođenja Luke Modrića, okrenuo Huanu Mati iz Valensije. Tada smo javili da se sprema ponuda od oko 25 do 30 miliona evra, a popodne je stigla potvrda te informacije. Zapravo, slične.

Čelsi je zvanično ponudio Valensiji 27 miliona funti, što je prema današnjem kursu oko 31 miliona evra.

Do skora je 25 miliona evra bilo dovoljno da se kupi ovaj vezni fudbaler, jer je ugovorom bilo predviđeno da ako neko toliko ponudi - Valensija mora da pristane na prodaju. Ipak, ta klauzula je prestala da važi nedavno, pa je sada na španskom klubu da odluči kada će i za koliko novca da proda ovog španskog reprezentativca.

16:00 - Rajo Valjekano u trci za Santa Kruzom

Baš kao Liverpul, i Mančester siti pokušava da se oslobodi viška, a sledeći na listi Roberta Manćinija je Roke Santa Kruz, koji bi mogao da postane novi napadač Rajo Valjekana.

Jedan od najomiljenijih fudbalera među ženskom populacijom, ipak bi mogao da ostane u Engleskoj jer je za njegove usluge zainteresovan Lids.

15:41 - Arsenal traži pojačanja

Evo očekivanih vesti iz Arsenala. Arsen Venger je odbacio mogućnost da ode iz kluba i poručio je da neće menjati svoju politiku vođenja kluba.

Ipak, "Profesor" je dodao da u Londonu vredno rade na traženju "pravih pojačanja". Opširnije o tome pročitajte ovde.

15:26 - El Žar ide u Levante

Dok traje štrajk igrača u Španiji, ekipe nastavljaju da vredno rade na fudbalskoj pijaci. Liverpul je u nastavku "Dalgliševe revolucije" otpustio Nabila El Žara, a on će uskoro potpisati dvogodišnji ugovor sa Levanteom.

15:07 - Guiza se vratio u Hetafe

Ono što nam je jutros javio jedan od naših čitalaca potvrdio je Hetafe. Napadač Dani Guiza je napustio Fenerbahče i vratio se u svoj bivši klub.

Guiza (31) trebalo bi da potpiše trogodišnji ugovor nakon lekarskih pregleda, a zarađivaće 1,4 miliona evra po sezoni.

14:41 - Ljubinković u Vojvodini

O dolasku Marka Ljubinkovića u Vojvodinu sa Kipra smo pisali juče. :)

MakksaF89 Petak, 19. 08. 2011. 12:47

Neregistrovan Korisnik

Na zvanicnom sajtu FK Vojvodine www.fkvojvodina.rs je objavljeno da je u Vosu stigao Marko Ljubinkovic! Da li ce to redakcija Blica objaviti ili je ovde sve rezervisano za zvezdu i partizan?

14:29 - KPR hoće Rajt-Filipsa i Onuohu

Novi vlasnici Kvins Park Rendžersa nisu zadovoljni startom u Premijer ligi i žele da iskoristi "nagomilanost" igrača u Mančester sitiju - spremne su ponude za Šona Rajt-Filipsa i Neduma Onuohu.

Brzonogi Rajt-Filips već neko vreme traži novi klub, a kako je i defanzivcu Onuohi jasno da Manćini ne računa na njega moguć je dogovor o transferu u paketu.

14:05 - Brašanac u Smederevu

Mlada nada Partizana Darko Brašanac igraće do kraja jesenjeg dela prvenstva u dresu Smedereva kako bi stekao više iskustva, piše "Sportski žurnal".

Crno-beli na omladinskog reprezentativca Srbije ozbiljno računaju u budućnosti, ali bi on zbog povratka Milana Smiljanića imao malo prilike da se dokaže u ovoj sezoni.

13:39 - Inter spreman za odlaske

Danas nema ništa konkretno povodom odlazaka Samjuela Etoa i Veslija Snajdera iz Intera, ali je trener Đan Pjero Gasperini poručio da klub već ima spremna rešenja u slučaju da igrači napuste klub.

13:24 - Juventus doveo tinejdžera iz Francuske

Juventus misli i na budućnost pa je doveo mladu nadu francuskog fudbala Prins-Dezirea Guana iz Le Avra.

Član U18 selekcije Francuske potpisao je trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka na još dve sezone posle dogovora dva kluba o transferu vrednom milion i po evra.

12:49 - Zenit hoće Forlana

Dolazak Falkaa u Atletiko bi mogao da ubrza odlazak Dijega Forlana iz Madrida iako je agent Urugvajca rekao da njegov klijent ne planira transfer.

Prvo se pojavila priča o odlasku u Inter, a sada je interesovanje pokazao i Zenit. "Gazeta delo sport" tvrdi da su prvi kontakti već uspostavljeni i da ambiciozni Rusi imaju dobru poziciju u pregovorima.

12:24 - U Sitiju se nadaju da je gotov transfer Nasrija

Vreme je za malo priče o Samiru Nasriju. Na "plavoj" strani Mančestera se mogu čuti priče da je Francuz još sinoć stigao u grad, kako bi danas završio medicinske preglede u Mančester sitiju.

Roberto Manćini je potvrdio da je "dogovor blizu", a Nasri je već uspeo da se zameri navijačima budućeg kluba jer je, ako je verovati "Le Parizijenu", na večeri sa zvezdom KPR-a Adelom Tarabtom rekao da bi najradije igrao za Junajted.

12:01 - Falkao i Mikael u Madridu

Porto nastavlja da se osipa, a sjajni strelac Radamel Falkao će nastaviti karijeru u Atletiku iz Madrida! Klubovi su se dogovorili i ugovor vredan oko 45 miliona bi trebalo da bude uskoro potpisan, a u Madrid će u paketu stići i vezista Ruben Mikael.

"Jorgandžije" su, kao što je i najavljeno odmah posle odlaska Serhija Aguera u Siti, uspele da nagovore upravu šampiona Portugalije da proda svog napadača, a u celom poslu u kasi sačuvali oko milion evra i dobili još jednog igrača.

Povezane vesti: Transferi: Viljaš-Boaš traži nova rešenja, Snajder dogovorio platu u Junajtedu! Transferi: Boja i Odita prešli u Novi Pazar, Eto na korak od Anžija! Transferi: Roben razmišlja o Anžiju, Ebue stigao u Galatasaraj! Transferi: Trener Rena žali za odlaskom igrača, Arsenal se ne odriče Nasrija Transferi: Čelsi bi Nasrija, Ibra savetuje Etoa da ostane u Interu!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.