Transferi: Džerard savetuje Suarezu da ide u Španiju, Di Kanio lud za Kuzmanovićem

Izvor: Blic, 01.Avg.2013, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi: Džerard savetuje Suarezu da ide u Španiju, Di Kanio "lud" za Kuzmanovićem

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsport iz minuta u minut, u novoj sezoni izdanja bloga uživo, možete da "prošetate" svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do 31. avgusta dok se ne spusti zavesa.

22:00 - Kraj za danas!

Završen je još jedan Blicsport blog posvećen fudbalskim transferima, sa Vama smo i u petak od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 10 časova, kada ćemo početi sa praćenjem novih dešavanja na svetskom fudbalskom tržištu.

21:48 - Teljo veran Barsi

Kristijan Teljo produžio je ugovor sa Barselonom do 2018. godine, a ukoliko neki klub bude žele da ga otkupi pre isteka tog roka moraće da plati Kataloncima 25 miliona evra.

Mladi napadač je debitovao u dresu tima sa Nou Kampa, kada je trener bio Tito Vilanova i od tada nastupio na 34 meča, postigavši osam golova. Za njegove usluge je bio zainteresovan Liverpul.

21:38 - Majk Havenar na meti engleskih timova

Tehnički direktor Vitesea, Ted van Leuven saopštio je da se nekoliko engleskih timova raspituje za njihovog napadača Majka Havenara.

"Nekoliko agenata nas je kontaktiralo da pita da li je on na prodaju. Pa, svi su na prodaju, ali mi ne bismo voleli da nas napusti. Kako bilo, prelazni rok traje još mesec dana i moćićemo da pronađemo adekvatnu zamenu", rekao je Leuven.

Holandski centarfor je prošle sezone na 46 mečeva, 16 puta zatresao mrežu protivničkih timova.

21:05 - Menhengldbah ne pušta Mlapu

Sportski direktor Borusije Menhengladbah, Maks Eberl obavestio je timove zainteresovane za Penijela Mlapu da on nije na prodaju.

"Penijel prolazi kroz teške momente u ovom trenutku, ali to ne znači da imamo nameru da ga prodamo. Takođe nije istina da smo angažovali konsultante da mu pronađu novi klub. Naša redukcija tima je završena za ovo leto", rekao je Eberl.

Napadač iz Togoa je prošle sezone zabeležio 20 nastupa za Menhengladbah i postigao svega dva pogotka.

20:39 - Stouk nudi skoro 6 miliona za Rudnevsa

Napadač Hamburgera, Artjom Rudnevs nalazi se na meti Stouka koji je spreman da plati 5,8 miliona evra za njegove usluge. Menadžer engleskog tima, Mark Hjuz traži pojačanja u špicu, a Letonac mu deluje kao dobro rešenje za efikasnost ekipe.

Dvadesetpetogodišnji centarfor došao je prošle godine u nemački klub iz Leha i za tim Torstena Finka postigao 12 golova na 33 utakmice.

20:04 - Zenit pregovara sa Juventusom o Matriju

Italijanski mediji su izvestili da je Zenit napravio prvi korak ka angažovanju Alesandra Matrija iz Juventusa. Iako još nisu poslali zvaničnu ponudu oni su stupili u kontakt sa rukovodstvom "stare dame" i raspituju se o ceni 29-godišnjeg centarfora.

Iskusni napadač se nalazi na izlaznim vratima italijanskog kluba koji u ovom trenutku ima čak šestoricu napadača: Teveza, Ljorentea, Vučinića, Đovinka, Kvaljarelu i Matrija, a dvojica će morati da napuste klub

Za povremenog reprezentativca Italije interesovanje u letnjem prelaznom roku izrazili su pored Zenita, Liverpul, Everton i Lacio.

19:39 - Monako blizu potpisivanja Rui Patrisija

Golman Sportinga iz Lisabona, Rui Patrisio na pragu je prelaska u bogati Monako koji je odlučio da se pojača i na poziciji čuvara mreže. Transfer će koštati 10 miliona evra uz mogućnost da poraste za još tri u zavisnosti od nastupa portugalske "jedinice".

Monako je u ovom prelaznom roku, već kupovao u Portugalu, pa je tako iz Porta doveo Džejmsa Rodrigeza i Mutinja.

Patrisio je karijeru počeo u timu "lavova", a od 2010. godine član je i reprezentacije Portugala, za koju je do sada branio 23 puta.

19:07 - Bajern šalje Emre Kana na pozajmicu

Perspekitvni vezni igrač Bajern Minhena, Emre Kan će sledeću sezonu najverovatnije provesti negde na pozajmici, tako su odlučili čelnici Bavaraca. Oni smatraju da je za njega najbolje da bude u ti mu u kome će što više igrati i tako steći neophodno iskustvo.

Zainteresovani za mladog Turčina su Galatasaraj, Fenerbahče i Augzburz, a uprava na Alijanc areni će proceniti gde će on mopći da se najbolje i najbrže razvija.

18:35 - Džerard savetuje Suareza: Pređi u Real ili Barsu

Kapiten Liverpula Stiven Džerard posavetovao je svog saigrača Luisa Suareza da ako već žei da ode iz kluba, bar sačeka ponude Real Madrida ili Barselone.

"Za mene je igranje Lige šampiona sa Liverpulom bolje od bilo čega drugog. Ali ako on hoće da nas napusti onda bi trebalo da pređe u Real ili Barselonu. To bih razumeo. On je Južnoamerikanac i mogao bi da igra u oba ta tima. Svi sa španskog govornog područja koji su bili u LIverpulu, želeli su tamo da pređu. Ćabi Alonso, Havijer Maskerano, svi odličnio igrači sa kojima sam igrao su želeli da igraju u Realu ili Barseloni. Da sam na njegovom mestu sačekao bih ponude jednog od ta dva kluba", rekao je Džerard za engleske medije.

18:07 - Afrije Akvah na pozajmici u Parmi

Mladi reprezentativac Gane, Afrije Akvah provešće narednih godinu dana na pozajmici u Parmi, tako je saopštio njegov klub Hofenhajm. On je u nemački tim stigao u januaru ove godine, ali nije upisao ni jedan nastup za Nemce.

Pre Hofenhajma igrao je za Palermo, a fudbalski stručnjaci ga porede sa Mikaelom Esijenom po igračkim karakteristikama.

17:35 - Džoi Barton želi da ostane u Marseju

Član Kvins Park Rendžersa, Džoi Barton voleo bi da ostane u Olimpiku iz Marseja, u kome je proveo prethodnih godinu dana na pozajmici. Iako su mnogi pisali da problematični Englez želi da pređe u Everton, on je to demantovao i rekao da želi da ostane na Velodromu.

"Svi znaju gde želim da budem, to je Francuska. Igranje u Ligi šampiona za Olimpik je ono što želim. A ako ne budem mogao, ja sam igrač KPR-a, i daću sve od sebe da im pomognem da se vrate u Premijer ligu sledeće godine. Ako se nšto desi, i klubovi odluče drugačije, onda ću razmotriti svoje opcije", rekao je Barton.

17:02 - De Rider napustio Sautempton

Premijerligaš Sautempton objavio je da je sporazumno raskinuo ugovor sa Stivenom De Riderom koji je u ovoj klub stigao 2011. godine, a prošlu polusezoni je proveo na pozajmici u Boltonu.

Dvadesetšestogodišnji Belgijanac je pre "svetaca" nastupao za Gent i De Grafšap.

16:35 - Prade: Pokušavamo da produžimo ugovor sa Ljajićem

Sportski direktor Fiorentine Danijele Prade rekao je da klub želi da produži ugovor sa Ademom Ljajićem, ali sve zavisi i od tog fudbalera. Mediji su mladog fudbalera povezivali s prelaskom u Mančester siti i Milan ovog leta, a pisalo se i da će Ljajić ostati u Firenci.

"Pokušavamo da produžimo ugovor s Ljajićem, ali to zavisi i od igrača i njegove volje. Biće važan sastanak između njegovog agenta i predsednika kluba, ali klub želi samo motivisane ljude koji su spremni da ostanu u Fiorentini. Procenjujemo situaciju iz dana u dan", rekao je Prade za italijanske medije.

Ljajiću ugovor sa Fiorentinom ističe sledećeg leta.

16:03 - Bastos u Emiratima

Brazilski reprezentativac Mišel Bastos napustiće dosadašnji klub Šalke i priključiti se Al Ainu, ekipi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, iako njegova pozajmica u timu iz Gelzenkirhena važi do 2014. godine.

Prema pisanju nemačkog sportskog magazina "Kikers", uprava Šalkea je odbila da Bastosovu pozajmicu iz Liona pretvori u potpuni transfer.

Bastos je prvobitno stigao u klub na kratku pozajmicu do 30. juna, ali je Šalke ipak želeo da zadrži Brazilca do 2014. godine. Odbijanjem Bastosa, Šalke se odrekao svih prava na njegov dalji transfer, odnosno o tome će odlučivati francuski Lion.

Bastos je za 14 mečeva u Šalkeu postigao četiri gola, ali je trener Jens Keler najavio da za njega neće biti mesta u prvoj postavi, tokom pripremnih mečeva Šalkea, koji počinju sledeće nedelje.

15:33 - Čelsi čuva vremešnog Ilarija

Enrike Ilario je produžio vernost Čelsiju za još jednu sezonu, saopštili su londonski "plavci"

Ovaj 37-godišnji golman je već šest sezona u klubu sa "Stamford bridža", gde su mu konkrenti Petr Čeh, Mark Švarcer i Džamal Blekman. Do sada je 39 puta branio za Čelsi, a u 18 navrata nije primio gol.

Najčitanije SADA: Uživo: Čelsi traži bogatstvo za Luiza, Bejl sa roditeljima molio za odlazak u Real! Transferi: Zenitovih 70 miliona za Subotića i Levandovskog, Bejl pomera Ronalda! Transferi: Mojes u tajnoj misiji "oteti Bejla", Murinja oduševio 17-godišnjak!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Transferi: Džerard savetuje Suarezu da ide u Španiju, Di Kanio "lud" za Kuzmanovićem

Izvor: Dzungla.org, 01.Avg.2013

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsport iz minuta u minut, u novoj sezoni izdanja bloga uživo, možete da „prošetate“ svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do 31. avgusta dok se ne spusti zavesa.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.