Transfer i video dana - Predstavljanje Rikarda Kvarežme srušilo internet! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2020, 20:16

Transfer i video dana - Predstavljanje Rikarda Kvarežme srušilo internet! (video)

Rikardo Kvarežma u novim bojama.

Fudbalski klub Gimaraeš je danas u centru pažnje u Portugalu, pošto je predstavio Rikarda Kvarežmu.

Gimaraeš je na genijalan način predstavio svoje najzvučnije pojačanje, iako ima 36 godina, Kvarežma je ipak Kvarežma u svojoj zemlji.

Kvarežma je dobio jak ugovor, sve do 2023. kada će imati 39 godina, ali ima ambiciju da povede Gimaraeš do Evrope, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mu je protekle sezone izmakla, pošto su završili na sedmom mestu.

Kvarežma je tokom karijere promenio mnogo klubova, ponikao je u Sportingu, onda ga je Barselona dovelak kao čudo od deteta, ali se na Kamp Nou nije snašao, pa je otišao u Porto, kasnije je igrao za Inter, Čelsi, Bešiktaš, Al Ahli i Kasimpašu, u kojoj je igrao i prošle sezone.

Pogledajte video koji je uz vest da je Kvarežma stigao, srušilo sajt Gimaraeša...

Long Live the KING 👑  

A Dinastia 𝕼uaresma começa agora 🐎  

  @07RQuaresma pic.twitter.com/9XoMungfDq

— Vitória Sport Clube (@VitoriaSC1922) September 7, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.