Tramp dobio crveni karton, dao ga – medijima

Izvor: RTS, 30.Avg.2018, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp dobio crveni karton, dao ga – medijima

Na sastanku u Beloj kući, predsednik FIFA Điani Infantino poklonio je američkom predsedniku crvene kartone, što se Trampu, prema pisanju medija, veoma dopalo. Ali je karton odmah pokazao - medijima.
Nakon što je Trampu poklonio dva dresa, Infantino je predsedniku predao i crveni karton uz objašnjenje kako se on koristi na fudbalskom terenu, prenosi Si-Bi-Es Sport.

"Znate, u fudbalu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << imamo sudije. Oni imaju kartone. Crvene i žute. Žuti karton je upozorenje, a kada želite da nekoga izbacite pokažete crveni katon, moglo bi ovo da bude korisno, ne znam", rekao je Infantino.
Trampu se to izgleda dopalo, uzeo je crveni karton u ruku, pretvarajući se da ga daje medijima u sobi.
Američki predsednik je već duže vreme na "ratnoj nozi" s medijima optužujući ih da šire lažne vesti.
On je došao u Belu kuću kako bi sa Trampom razgovarao o Svetskom prvenstvu u fudbalu koje će se 2026. godine održati u SAD, što je nazvao veoma bitnim i posebnim događajem.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.