Tragedija nadomak Skoplja! Mladića ubila prečka koja je iznenada pala!

Izvor: BKTV News, 14.Okt.2017, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija nadomak Skoplja! Mladića ubila prečka koja je iznenada pala!

Na fudbalskom stadionu u naselju Saraj, nadomak Skoplja, u nesvakidašnjem nesrećnom slučaju, nastradao je 19-godišnji mladić B. S. Njega je ubila prečka gola koja mu je pala na glavu.

TRAGEDIJA potresla region: VOJNIK iznenada preminuo posle vežbe na poligonu, SRPSKI ministar odbrane se hitno oglasio!

Mladić B. S. iz sela Ropalce, kod Kumanova, preminuo je od teške povrede koju je zadobio kada je na njega pala prečka gola na >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << fudbalskom stadionu u skopskom naselju Saraj.

MUP je saopštio da je mladić, sa teškom povredom glave, juče oko 14 sati, privatnim vozilom bio dovezen u Gradsku opštu bolnicu "8 Septemvri" u Skoplju, gde je ubrzo i preminuo.

ZLOČIN koji je potresao REGION: Komšijama je bio SUMNJIV OVAJ DETALJ, a onda je usledila TRAGEDIJA!

Dok je bio na stadionu u naselju Saraj, B. C. je u jednom trenutku skočio i uhvatio se za prečku gola. Ona se slomila i pala direktno na glavu nesrećnog mladića.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.