Toni Pulis novi trener Vest Bromviča

Izvor: Beta, 01.Jan.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Pulis novi trener Vest Bromviča

VEST BROMVIČ, 1. januara 2015. (Beta-AP) - Engleski fudbalski klub Vest Bromvič Albion imenovao je u četvrtak Tonija Pulisa za novog trenera i on je četvrti trener tog premijerligaša za nešto više od godinu dana.

"Vest Bromviču je drago što danas može da potvrdi imenovanje Tonija Pulisa za novog trenera", naveo je Vest Bromvič na svom sajtu.

Pulis će potpisati dvoipogodišnji ugovor, a ekipu će preuzeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << posle današnje utakmice Vest Bromviča protiv Vest Hema (16.00).

Uprava Vest Bromviča u ponedeljak je otpustila trenera Alana Irvajna, pošto je ekipa u 19 kola ostvarila samo četiri pobede i zauzima 16. mesto na tabeli sa bodom više od klubova koji se nalaze u zoni ispadanja.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.