Tobdžije, nismo znali da imate Mesija! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2018, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tobdžije", nismo znali da imate Mesija! (video)

Arsenalovi navijači mogu slobodno da počnu da prate i ženski fudbal, imaće šta i da vide.

Do sad su u Engleskoj, kada je u pitanju ženski fudbal dominirala dva tima. Čelsi i Mančester siti su se smenjivali ko će do titule, Arsenal je uvek bio treći tim, ali sada su ove devojke rešile da uzdrmaju favorite.

Trenutno su prve na tabeli, imaju sedam pobeda iz isto toliko odigranih mečeva. Trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imaju tri boda više od Mančester sitija, ali i utakmicu manje.

Ovaj tim igra prelep fudbal, a ono što je Danijele van de Donk uradila je neverovatno. Mnogi muškarci bi joj pozavideli na ovakvoj tehnici.

Dvadesetsedmogodišnja Donk je u Arsenal stigla 2015. godine. Ove sezone je postigla čak šest golova i jedna je od najboljih igračica ovog fantastičnog tima. Igra na sredini terena, a nedavno je u meču sa Birmingemom napravila pravu magiju na terenu.

Totalno je "zavrtela" svoje protivnice, a čak je i dva puta provukla loptu kroz noge protivnicama.

Impresivan potez pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.