To je taj Memfis Depaj! Svađa sa saigračem oko penala, pa “panenka“ za prvi het trik u životu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To je taj Memfis Depaj! Svađa sa saigračem oko penala, pa “panenka“ za prvi het trik u životu (VIDEO)

I petarda Liona

Projektovali su mu karijeru barem na nivou Edena Azara, ali otkako je napustio PSV i rodnu Holandiju Memfis Depaj je više ličio na one nezrele momke koji zaborave na fudbal čim im na račun legne prvi milion. Međutim, u desetom kolu Lige 1 partija koja će ponovo pokrenuti priče o vanserijskom talentu sada već 23-godišnjeg Holanđanina. Prvi put u profesionalnoj karijeri Depaj je kraj svog imena upisao het-trik i Olimpik poveo do >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ubedljive pobede od 5:0 na gostovanju kod Troe.

Istina, Bernard Traore je načeo nedoraslog protivnika, da bi se sami igrači Troe potrudili da Olimpiku olakšaju put pošto je u 69. minutu Kritofer Erel skrivio penal i zaradio direktan crveni karton. Međutim, Depaj je do tog trenutka već dva puta tresao protivničku mrežu. A potom je“panenkom“ proslavio svoj prvi het-trik, mada je prethodno još jednom pokazao koliko ume da bude sebičan pošto se posvađao sa Marijanom Dijazom oko toga ko će izvesti najstrožu kaznu.

Naravno da mu Depaj nije dao loptu.

Bezobrazno, kako i doliči igraču koga su Holanđani odavno promovisali u lidera nove generacije Lala samo da bi se ispostavilo da mu je glava još ranije završila u oblacima. Da Depaj zna - zna. Da je mislima prečesto van fudbalskog terena, a više u estradi - i to je nažalost tačno. Ali možda mu ova partija probudi želju da se ponovo razigra. Previše već dugo izgleda kao pubertetlija koji se samo bezrazložno duri.

Lion na četvrtom mestu na tabeli prvenstva Francuske, mada bi ga Marselj mogao da ga pretekne. Ali moraće da na Velodromu savlada Pari Sen Žermen ako to želi, a znamo koliko je to težak zadatak. Možda bi Lion na proleće mogao da proba opet? Ako bi Depaj shvatio da talenat bez truda ništa ne znači.

LIGA 1 - 10. KOLO

Subota

Monako - Kaen 2:0 (1:0)

/Kejta 21, Falkao 59pen/

Amijen - Bordo 1:0 (0:0)

/Ngoso 64/

Anže - Tuluz 0:1 (0:1)

/Diop 38/

Mec - Dižon 1:2 (1:1)

/Ro 45 - Varo 10, Sliti 50/

Nant - Gengan 2:1 (1:0)

/Avaziem 9, Ture 86 - Kamara 70/

Ren - Lil 1:0 (1:0)

/Burižu 6/

Nedelja

Nica - Strazburg 1:2 (0:1)

/Le Melu 54pen - Da Kosta 23, 49/

Troa - Nica 0:5 (0:1)

/Traore 21, Depaj 49, 66, 70, Marijano

21.00: (6,75) Marselj (4,70) PSŽ (1,45)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.