Tite: Mi smo zemlja koja strastveno voli fudbal

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2022, 23:15

Tite: Mi smo zemlja koja strastveno voli fudbal

Čak i ako ne možemo da pobedimo, jer je samo jedan pobednik, nećemo prestati da sanjamo, izjavio je danas selektor fudbalske reprezentacije Brazila Tite, čija ekipa u petak igra utakmicu četvrtfinala Mundijala u Kataru protiv Hrvatske.

"Ne mogu preuzeti odgovornost za 20 godina. Ja sam glavni poslednje četiri godine. Imamo lepu istoriju i to nam stvara veliki pritisak. Da, postoji pritisak, ali sanjanje je deo svačijeg života. Dobro je sanjati", izjavio je selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Brazila.

Vinisijus Žunior istakao je da na Mundijalu nikada nema favorita.

"Hrvatska je u Rusiji stigla do finala. Nema više lakih utakmica. Meč protiv Hrvatske, koja ima u svom timu Modrića, nedavnog osvajača Zlatne lopte, biće težak. Imamo predstavu da je potrebno da promenimo ono što se dešavalo poslednjih godina. Pobedom u četvrtfinalu bismo se plasirali u narednu fazu i nastavili naš put, korak po korak do cilja", zaključio je brazilski napadač.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kovačić: Pokazali smo karakter i moć, možemo još bolje

Izvor: B92, 08.Dec.2022, 00:24

Fudbaleri Hrvatske i Brazila igraće u petak na stadionu Edukejšn siti utakmicu četvrtfinala Svetskog prvenstva u Kataru...Mateo Kovačić je rekao da je Hrvatska pokazala "karakter i moć", ali da moraju da budu još bolji..."Ova ekipa je pokazala karakter i moć, zadovoljni smo izdanjima, ali možemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.