Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2022, 12:29

Težak zadatak za Zrinjski, "kraljev" dželat na startu kvalifikacija

Prvak BiH ekipa Zrinjskog iz Mostara kvalifikacije za fudbalsku Ligu šampiona počinje dvomečom sa Šerifom . "Plemiće" očekuje veoma težak duel sa timom iz Moldavije koji je prošle godine igrao grupnu fazu elitnog takmičenja i između ostalog je slavio u Madridu protiv Reala koji je na kraju postao prvak Evrope.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAO NIKAD RANIJE: Održan žreb za prvo kolo Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2022

Prvo mečevi početkom jula...Zbog Svetskog prvenstvu u Kataru, kao nikad pre, već polovinom juna, održan je žreb za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona...Što se tiče ekipa iz regiona, prvak Bosne iHercegovine Zrinjski igraće sa Šerifom iz Tiraspolja, poprilično nezgodnim rivalom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.